Miért számít egy templom üzemnek?
És még mi kéne ingyen?
Nem elég az adómentesség, a sokmilliárdos állami támogatás minden évben, az ingatlanok állami fenntartása, az iskolák után felvett plusz támogatások?
Micsoda egy harácsoló banda! Közben meg nem csinálnak semmit, csak mesekönyvet árulnak és ezzel traktálják az embereket.
Nem azt nem értem, hogy miért nem vagyunk magánszemély, hanem azt nem értem, hogy miért vagyunk üzem.
Templomunk mindkét oldalán magánházak vannak szelektív hulladékgyűjtéssel együtt. Szerintem nem abban menne tönkre a kukás cég, ha nálunk is ürítene egy színes kukát.
Az egyházi intézmények semmivel sem kapnak több pénzt, mint bárki más.
A templomban nincs sok pénz. Mi nem a hitgyüli vagyunk, ahol kötelező tizedet fizetni. És nem is Német ország, ahol az állam szedi be az egyháznak fizetendő hozzájárulást.
Nem fontos a vallás? Szerintem meg igen. Az emberhez a lelke ugyanannyira hozzá tartozik, mint a teste meg az elméje. Elég csúnya világ lenne ez vallások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!