Ilyen letöltés megengedett Németországban? Info.
"Értem, és hogyha a fájlt nem töltöttem le teljesen és azonnal töröltem, akkor is biztosan megfognak büntetni? Vagy mindenkit aki csak pár MB-os fájlt így letölt 100%, hogy megbüntetnek?"
Biztos csak a halál, de a veszély fennáll! Amennyire értem, te jogvédett anyagot nem töltöttél le, csak vmi programot, ami jogvédett anyagot töltött volna le vmilyen módon. Szóval ez nem gáz. Amúgy ahhoz amit az utolsó írt (gondolom No.-ból), annyit tennék hozzá, hogy igaz, hogy nem kapnak el közel sem mindenkit, de akit igen, annak van úgy hogy többezer eurós Abmahnungot küldenek, mert általában az illető nemcsak egy jogilag védett anyagot sértett meg. Plusz alá kell írnod egy nyilatkozatot, amiben kötelezed magad arra, hogy a jövőben ha mégegyszer előfordul, akkor még magasabb bírságot fizetsz. Szóval lehet, hogy nem nagy a rizikó, de ha egyszer megfognak, akkor az általában rendesen pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!