Ha egy 21 eves srac le fekszik egy 14 eves lannyal akkor az buntetheto ugy ertem az mar pedofilianak szamit? Es a lanyis akarta
Nem pedofília.
A törvény szerint egy 14 éves vagy afeletti ember azt csinál szexuálisan, amit akar.
Egy 14 éves lefekhet egy 60 évessel is, az nem büntetendő! Sőt, akár még egy 14 éves fiút is megdughat egy 80 éves bácsi, akkor sem büntethető senki, ha mindkét fél beleegyezett. Ilyenek a magyar törvények, ez van.
Itt találod erről a leírást, tehát nem a levegőbe beszélek:
Illetve azt kell hogy mondjam, ahogyan sok 14 éves lány kinéz (óriás csöcsök, nőként öltözködés, sminkelés, 20 évesnek kinézés), teljesen megértem hogy valaki ha tudja, megdugja őket.
14 év fölött, ha a lány is akarja (nem erőszakolod meg) akkor nem büntethető.
Nem tudom miért szánalmas ez. Én is 21 vagyok és lefeküdnék egy 14 évessel. A lány már nyilván szexelni akar, ha nem vele akkor mással. Miért ne szexelhetnének? Legalább egy idősebb, tapasztaltabb sráccal csináljaezt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!