Ha feltörik a facebook-omat és olyan dolgokat tudott meg ami nem tartozik rá, tudom ki volt, és ha feljelentem akkor mit csinál a rendőrség?
Ha az illető feltörte a facebookot, akkor jó eséllyel pályázhat a legnagyobb internetbiztonsági cégeknél szakértői állásra. Nem olyan egyszerű feltörni, s nem személyes profilok miatt teszi az, aki megpróbálja.
Gyenge jelszót használtok, vagy nem vigyáztok rá.
Ez egy igen ügyes ember ezek szerint, lesz munkája bőséggel, anyagi gondja nem lesz az életben. Vagy mégis kitalálható volt az a jelszó :)
A rendőrség azt csinálja amit szokott: semmit.
Vagy: semmit és egy csomó papírt kitöltenek.
Kérdező, leírom újra: csaknem lehetetlen feltörni. Aki meg tudja tenni, nem ilyen marhaság miatt tenné meg. Lehet, nem egyszerű a jelszavad, de csak hozzáfért.
Egy ilyen jelszót programmal is évtizedekkel lehetne csak kipörgetni, miközben a face folyamatosan le is tiltja a gépet: xT3.o#4mK_e2Q-p.
A személyes adattal visszaélésnél haszonszerzést vagy jelentős érdeksérelmet említ. Ráadásul ha jól értem meg kéne történnie az érdeksérelemnek, hogy bármi legyen belőle.
Amúgy lehet akármilyen erős a jelszavad, ha perzisztens süti-vel is beléptet a rendszer és valaki ellopja a sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!