Ha kihívják házibulira a rendőrségt milyen jogokkal lehet védekezni?
Semmilyennel. Ha bekopognak a rendőrök mert hangosan dübörög a zene késő este akkor nincs mit tenni: elnézést kérsz és lejjebb veszed a hangerőt. Nincs értelme nekiállni kekeckedni a rendőrökkel mert elég hamar vége lesz a bulinak. Inkább legyél egy kicsit tekintettel másokra, nem kell üvöltenie a zenének ahhoz hogy jól érezzétek magatokat.
Én társasházban lakom, viszonylag gyakran van nálam buli, előtte mindig bekopogok a szomszédokhoz és megkérem őket hogy legyenek egy kis türelemmel, mindig megértőek voltak, soha nem hívtak rendőrt.
Kertesházba szokott lenni. A zene mindig halkan megy
Köszi az edigieket
Ha zavarnátok másokat, menjetek diszkóba!.
1. rendőrök miatt
2. másikkal való tisztelet miatt
Én úgy tudom hogy társasházon belül nem vonatkoznak a csendháborításra vonatkozó törvények.
Azaz ha nem hallatszik ki az utcára, akkor a rendőrség tehetetlen. Ekkor csak a közös képviselő vagy a lakók szólíthatnak fel a házirend betartására, vagy győz az ököljog.
"Én úgy tudom hogy társasházon belül nem vonatkoznak a csendháborításra vonatkozó törvények.
Azaz ha nem hallatszik ki az utcára, akkor a rendőrség tehetetlen. Ekkor csak a közös képviselő vagy a lakók szólíthatnak fel a házirend betartására, vagy győz az ököljog."
Rosszul tudod. Legalább néznél utána valami rendes helyen mielőtt ilyen hülyeségeket leírsz. Utána meg a sok hülye átveszi és terjeszti máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!