Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tesco szórólapjában van...

A tesco szórólapjában van hirdetve több játék is akciósan de egyyik sincs az áruház polcain?

Figyelt kérdés
Ez most nem becsapás vagy valami .És mégaz sem lehet hogy már elfogyott mert aznap voltam mikor kezdődött az akció.És mais meg tegnap is voltam .És ezeken a napokon sem volt semelyik sem kitéve .

2014. nov. 13. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatják, hogy elfogyott, de a lényeg ha becsalogattak csak nem jösz ki üres kézzel nemigaz ?
2014. nov. 13. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek teljesen igaza van. Én legtöbbször így járok ahogy te kérdező.
2014. nov. 13. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, h lehet a fogyasztóvédelem felé jelezni, ugyanis a "készlet erejéig" duma nem azt jelenti, h mindenből van akkor egy darab, ennek ellenére a fél megyében meghirdetjük, hanem több is kell belőle.

Ha meg egyáltalán nem is volt akkor meg főleg....

2014. nov. 13. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen becsalogattak tényleg de konkrétan ígyis úgyis csak a kajámat vettem meg suliba ahogy minden reggel szoktam . Egyébként nem ez az első ilyen eset és nem csak ennél az áuháznál.
2014. nov. 13. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Ott van az újságjaikban is, az akciós termékek már az első napon elfogyhatnak.
2014. nov. 13. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Sőt, apró betűsen néha az is ott van, hogy bizonyos áruházakra nem vonatkozik az akció..
2014. nov. 13. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
ez a vásárló megtévesztése, vagy lehetséges, hogy a raktárban visszatartják a terméket majd később magasabb áron eladják, mindkét esetet tiltja a versenytörvény, érdemes jelenteni a fogyasztóvédelemnek
2014. nov. 13. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos az egy valós dolog, hogy a raktárban visszatartják az akciós terméket. Az akció utolsó napján a vásárlótérben ott van, hogy "elnézést, ideiglenes készlethiány". Másnap, akcióváltás után meg dugig a polcok a termékkel. És nem csak játék, jégkrém, füzet, stb., mindennel szeretik eljátszani.
2014. nov. 13. 22:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma megvettem a bf4-et és a plcon 10990 ért volt írva a pénztárnál meg fizettem érte 3000 ft ot akkor most hogy is van ez
2014. nov. 14. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Klasszikus marketingtrükk, ha már odamész nem létező termékért, már nyertek mert statisztikailag mást is veszel, pontosabban, ez esetben csak mást. Ne felejsük el, hogy a tesco angol cég, az ilyen pedig a leggálszentebb szarrágó tolvaj patkány szerte e kis babazsúr világban.
2014. nov. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!