Milyen alapon tehetek feljelentést?
ez inkább pszichológiai és szociológiai kérdés
elsősorban először is figyelmen kívül kellene hagyni a rosszakarókat, azokat akik pletykálnak és akik rosszat akarnak
az olyan emberek, akik felülnek bizonyos pletykálnak és emiatt nem is állnak már veled szóba, törölnek arról a bizonyos közösségi oldalról, olyan emberek is...
szerintem örülj neki, hogy az olyanoktól ilyen könnyen megszabadulsz - te szeretnél olyan embereket a közeledben akik teljesen ingatagok és nincs saját álláspontjuk, esetleg identitásuk hogy kiálljanak magukért és azt mondják valamiről hogy ők ezt nem hiszik el és ezzel ne traktálják őket?! én személy szerint nem. nekem nincs szükségem gyenge emberekre, de ez a te döntésed.
arra kell koncentrálni, hogy ki az aki régebben és most is melletted van, esetleg kiáll melletted vagy sem és ha alig vagy nem tudsz ilyet mondani, akkor át kellene gondolnod, hogy mégis milyen emberekkel barátkoztál
csináld a dolgod, dolgozz és végezd a legjobb megítélésed szerint a munkád; ne figyelj oda másokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!