Jogszerű az, hogy kötelező pótórákat vetetnek velem a forgalmi vizsga előtt, mivel nincs meg az 580 km?
Joghallgató vagyok, és nagyon megfogott ez a kérdés, hogy forgalmi vizsga előtt állok, de kiderült, hogy KÖTELEZŐ pótórákat kell vennem, mivel nincs meg a kilométer.
Ugye az autósiskola azt vállalta, hogy 29 + 1 (vizsga) óra alatt leoktatja a kötelező tananyagot.
Persze nem tudok semmit tenni, mert akkor soha nem lesz jogosítványom, de érdekel a kérdés.
Köszönöm a válaszokat!
Ha joghallgató vagy akkor nézd meg mit írtál alá!
És ezt nem azért mondom, mert én vagyok a "wasistdas", hanem mert ha erre nem vagy képes akkor sokra nem fogod vinni.
De ha az oktató azt vállalta, h megszerzed az 580 km-t akkor nem jogszerű, ha nem vállalta akkor igen.
Egyébként fölösleges ugatni, mert úgy aládrak, h míg élsz nem lesz jogsid.
Ez sajnos így megy, de majd úgy is rájössz.
Igen,ez teljesen jogszerű,ez rendben van,ha minden alkalomkor teljesen végigvezettétek az időt,és valós km állást írt le az oktató a kartonodba.
Nekem ez úgy volt,hogy az első autósiskolám a hozzánk közelebbi városban volt,és átmentünk a másik városba(nagyobb városba),ami ettől a várostól 35 km-re volt.Azért kellett átmenni,mert a kisebbik városban nem lehetett vizsgázni alapból,de az autósiskola meg ott volt.Így gyorsan meg lett az 580 km-em,és mikor átiratkoztam,akkor már alig hiányzik(talán fele) a kötelezően levezetett kilométerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!