Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogomban áll a végrehajtókat...

Jogomban áll a végrehajtókat nem beengedi a házamba és minden torvényest megtenni annak érdekében, hogy kint tartsam oket?

Figyelt kérdés
ha lehet akkor az udvarra se engedem be oket......

2014. okt. 29. 09:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Éppen azért jönnek, mert a jog őket támogatja (a megfelelő eljárás után). Ha nem engeded be őket, kihívják a rendőrséget.
2014. okt. 29. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Be kell engedned.

Ha nem teszed, rendőri segítséggel fognak bemenni, ellened pedig szabálysértési eljárás indul.

2014. okt. 29. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra van jogod, hogy kifizesd amivel tartozol
2014. okt. 29. 10:58
 4/12 A kérdező kommentje:

haba haba haba!

a dolog nem ilyen egyszeru én egy fillérrel nem tartozom senkinek!

a helyzet az ,hogy valaki be van jelentve az én lakcimemre és neki vannak tartozásai .

namost mivan ha kijonnek a végrehajtók és elkezdenek itt erolkodni nekem ,hogy márpedig ok visznek ,amit akarnak???

2014. okt. 29. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a helyzet akkor intézkedned kéne és tisztázni magad mielőtt kijönnek a végrehajtók. Ők hozzá vannak szokva az ellenálláshoz, a nevükből is kiderül hogy nem beszélgetni járnak ki.

Tisztázd magad mielőtt kimennek mert csak rosszul járhatsz.

2014. okt. 29. 13:04
 6/12 A kérdező kommentje:

a gond csak az ,hogy én elhagyom az országot és nemmostanaban fogok hazatérni...

végrehajthatnak úgy is ,hogy nem vagyok jelen? feltorhetik a zárat elvihetik az autóm stb???

2014. okt. 29. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor annál inkább keresd fel a végrehajtót, mielőtt elmész!
2014. okt. 29. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha az aki be van jelentve nem lakik ott életvitelszerűen, akkor csinálj egy kényszerkijelentést. Onnan kezdve a végrehajtónak semmi keresnivalója nem lesz ott.
2014. okt. 30. 08:33
 9/12 A kérdező kommentje:
ez már megtortént és ki is van jelentve hivatalosan,de a végrehajtós levelek még mindig az én címemre ozonlenek!
2014. okt. 30. 10:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha neked ennyire nem számít, ki van a lakásodba bejelentve, miért gondolod, hogy nekünk számít?
2014. okt. 30. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!