Jogomban áll a végrehajtókat nem beengedi a házamba és minden torvényest megtenni annak érdekében, hogy kint tartsam oket?
Be kell engedned.
Ha nem teszed, rendőri segítséggel fognak bemenni, ellened pedig szabálysértési eljárás indul.
haba haba haba!
a dolog nem ilyen egyszeru én egy fillérrel nem tartozom senkinek!
a helyzet az ,hogy valaki be van jelentve az én lakcimemre és neki vannak tartozásai .
namost mivan ha kijonnek a végrehajtók és elkezdenek itt erolkodni nekem ,hogy márpedig ok visznek ,amit akarnak???
Ha ez a helyzet akkor intézkedned kéne és tisztázni magad mielőtt kijönnek a végrehajtók. Ők hozzá vannak szokva az ellenálláshoz, a nevükből is kiderül hogy nem beszélgetni járnak ki.
Tisztázd magad mielőtt kimennek mert csak rosszul járhatsz.
a gond csak az ,hogy én elhagyom az országot és nemmostanaban fogok hazatérni...
végrehajthatnak úgy is ,hogy nem vagyok jelen? feltorhetik a zárat elvihetik az autóm stb???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!