17 eves vagyok. Fegyvert szeretnek. Hogy jussak hozzá?
Figyelt kérdés
Vagy sportlovo leszek vagy vadész ugye? Ez a két lehetoseg van ugye? A sportloveszet gondolom konnyebb, de azzal nem vehetek soretest, meg ilyeneket.2014. okt. 9. 13:59
1/15 anonim válasza:
Albániában egy bármilyen piacon kapsz, de szerbiában se kerül túl nagy utánajárásba.
3/15 A kérdező kommentje:
-.- hhhhhh
2014. okt. 9. 14:03
4/15 anonim válasza:
Józsefvárosban csak simán elveszik a pénzedet.
5/15 kovpet válasza:
Igen, sportlövő vagy vadász.
Vagy politikus :)
(Sportlövőként is lehet sörétesed.)
7/15 anonim válasza:
Katona vagy vadakat terelő juhász. Esetleg céllövöldés?
8/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Önvédelemből is lehet nálad fegyver. (kis kaliberű)
Vagy ez csak a gázriasztóra igaz?
9/15 A kérdező kommentje:
Vadaszvizsgaval lehet 1911em?
2014. okt. 9. 17:05
10/15 kovpet válasza:
Maroklőfegyvere csak hivatásos vadásznak lehet, tudtommal.
#8: Önvédelemből Magyarországon elvileg lehet lőfegyvered, gyakorlatilag nem, hacsak nem vagy kicsit egyenlőbb. Ha érted, mire gondolok :)
Gázpisztolyra (ami korhatár nélkül szabadon tartható egyébként itthon is) lehet viselési engedélye az embernek. Jó bürokratikusan, Magyar módra persze, de lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!