Gyorshajtási csekk 5 hónappal ezelöttről?
Teljesen normális. Ugyanis két év az elévülés ideje.
1988. évi I. törvény 20. §. (4)
"Az (1) bekezdés a)-j) és l) pontjában foglalt valamely rendelkezés megsértőjével szemben - ide nem értve a regisztrációs adóról szóló törvény szerinti gépjárműflotta-üzemeltetőtől bérbe vett személygépkocsi bérlőjét, vezetőjét, ha a személygépkocsi után a regisztrációs adót megfizették, és ezt a személygépkocsi vezetője a vámhatóság által kiállított igazolás bemutatásával bizonyítja - 10 000 forinttól 800 000 forintig, a k) és m) pontokban foglalt esetben 10 000 forinttól 300 000 forintig terjedő bírság szabható ki. Az egyes rendelkezések megsértése esetén kiszabandó bírságok, valamint a több jogsértő cselekmény vagy mulasztás esetén az ugyanabban az eljárásban kiszabható bírság maximális összegét külön jogszabály állapítja meg. Nincs helye bírság kiszabásának, ha a jogsértő cselekmény elkövetése óta két év eltelt (elévülés)"
"Traffipax: ha a hatóság kifut a határidőből, vagy rossz a kép, megúszható a
fizetés"
Üsd be a Google-be, 3 hónapról van szó.
A többi idiótának meg üzenem, h jó lenne ha befejeznék az okoskodást, mert elég magas nekik (ahogy látom) a jog:)
12:57!
Tipikus magyar viselkedés! Még véletlen sem arra biztatod, hogy legközelebb ne menjen gyorsan, inkább jogi kiskapukat mutatsz neki. Brávó, brávó. Ezért nem jut a magyar ember sehova. Kiskapu, mentség keresés, kifogások, összeesküvések százai. Ez a nagy magyar helyzet, sajnos. Nem baj, saját magunk ássuk meg így a sírt.
Mert ha hazudok az jobb?
Ha annyira rendet akarsz tenni kezd a cigány barátaid között!;)
Egyébként nem teljesen jól írtam, 3 hónap az eljárás megindítása, 6 hónap van rá, h befejezzék, szal fellebezd meg.
Nem lenne egyszerűbb, ha elfogadnád, h amihez hülye vagy, abba ne ugass bele?
Telefonról vagyok, nem véletlen nem linkeltem a kérdezőnek se.
Olvasd el a cikket és menj szembe több száz üggyel, mert te vagy az alfa meg az omega.
Szerencsétlen hülye......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!