Az út szélén talált vadkender illegális?
Igen ott is illegális. Az EU szapul is bennünket eleget, hogy a drogosok az országban megszedhetik a szükségletüket.
De gond csak akkor van ha szeded és rajta kapnak, vagy amikor viszed vagy szívod.
Mert az igaz kevesebb a hatóanyag, de abban is van ütős csak megkel találni a több ezer közt az egy jót.
Teljesen eszeveszett baromság egy természetes növényt tiltani. Ez nem szintetikus laborkotyvalék.Hagyni kéne az embereket szabadon dönteni. Le kell tojni nagy ívben a szabályokat amiket olyan politkusok hoznak akik ipari mennyiségben tolják otthon a heroint.
Miért nem tiltják be a mérgező vadnövényeket? Hiszen ha eszel pl egy gyilkos galócát akkor véged. Tiltsuk be ! tiltsuk be!
Köszönöm a válaszokat! :D
Én azt hittem eddig hogy ez ami mindenfelé nő nagyon kevés thc-t tartalmaz így akár legális is lehet de akkor ezek szerint nem! :)
Egyébként melyik részét kell elültetni mert ha az egészet kitépik és úgy próbálják tovább nevelni hamar elfonnyad! :/
Pont az a vadkender, ami az út szélén nő. THC tartalma gyakorlatilag 0. Abból senki nem fogja "megszedni" magát. És nem csak Magyarországon jellemző, hanem a hozzánk hasonló éghajlatú országokban mindenhol. Ausztriában is láttam a saját szememmel út szélén elhagyatott területeken ilyen növényt halomban. Tehát az EU nem szapul senkit, sőt, a THC-val kapcsolatos szabályozás EU szerte enyhül, nincsen egységes irány. (De az út széli vadkender értelmes ember nem hozza összefüggésbe a kábítószerrel.)
Az indiai kender, amit a hatóanyag tartalmáért termesztenek, nem "vad". Cannabis vagy marihuána a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!