Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eladtam a motoromat kb 2hónapj...

Eladtam a motoromat kb 2hónapja és most fel akarnak jelenteni hogy nem jó?

Figyelt kérdés
Elcseréltem a motoromat, és akkor az enyém nem indult valami baja volt az öninditonal a fogaskerekeknek, mondtam neki h nem bizots hogy az a baj, az adasvetelire rairtuk hogy oninditohiba. Most irt egy sms-t hogy jól át b..tam és hogy beszélt az ügyvédjével és hétfpn be fog perelni mert nem az a baja. Véleméyn?
2014. okt. 4. 19:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok írás hibáért csak nagyon felidegesített. Most igy kb 2 hónap elteltével mit tud csinálni? Meg hogy neki szervizi szakvéleménye van. Egí 89es 125ös apriliáról van szó.
2014. okt. 4. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu az ügyvéd, meg a per, Te leszel a megmondhatója de szerintem csak idegesíteni akar, mert valami gond van a motorral.

Főleg azért mert az ügyvéd általában azt szokta javasolni, hogy első körben beszéljék meg a felek mi a gond, mennyibe kerül, mert mindenkinek az a jobb ha megegyeztek, pereskedni akkor van értelme ha ő megmondja mit akar, te meg nem adod meg neki azt.

Valami alapja van, mert úgy tudom ha rejtett hibával lett eladva akkor felelős érte az eladó, ha tudott róla. Aztán hogy kié a bizonyítási teher azt nem tudom.

2014. okt. 4. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Én megmondtam neki hogy szerintem a fogaskerekeknél lesz a gond, DE NEM TUDOM PONTOSAN MI BAJA. csak sms-t mert írni XD
2014. okt. 4. 19:29
 4/5 tetro ***** válasza:

19.29

kívánj neki sok sikert a perhez... milyen értékű motor lehet ez? 50e Ft?

2014. okt. 4. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
dokumentált önindítóhibánál? :-)
2014. dec. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!