Ettem valamit es fura ize volt. Hol tudom bejelenteni?
"Interspar... Az Örs Vezér Terén lévő Árkádban 2011-ben egér volt a zsemlék közt.." Egeres szendvics?
Sehol sem tudod hatékonyan bejelenteni. Bizonyithatatlan valamitöl borzalmas izt éreztél (Be voltál löve?) Ezzel ki foglalkozna rajtad kivül???? Miért????
Bejelentheted az üzlet felügyeleti szerveinél, ki van függesztve az üzletben, melyek ezek. Nagyon senkit nem fog meghatni, mivel ahogy korábban is írták, semmiféle bizonyítékod nincs semmire, és napokkal később már meg sem lehet vizsgálni, miből vettél.
Nem egészen értem, mit akarsz elérni. Ennyire feljelentgetős kedvedben vagy? Sokan kicsit többet gondolnak a jogaikról, aztán meg pofára esés. Vagy ha csak tényleg érdekel, mit mond erre az üzlet, akkor írj be a vásárlók könyvébe, azt házon belül kivizsgálják, és minimum az üzlet vezetője fog rá neked válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!