Ha egy 15 éves, a nagykorú párjánál alszik, azért megbüntethetik a nagykorút?
Ha a szülők nem egyeznek bele, a 15 éves elszökik este, hogy nála aludhasson....
Ezt büntethetik?
Nekem is volt már ilyesmi, hogy egy 15 éves csaj teljesen rám volt gerjedve, (nem volt szűz, és a csajokat sem vetette meg)...
gondolhatod miképp éreztem magam, amikor együtt megjelentünk valahol..persze nem volt semmi extra" csak ami jólesik ilyenkor...
Igen.. a szülei nem egyeznek bele abba, hogy együtt aludjanak.. De viszont azzal tisztában vannak, hogy volt/van köztük szexuális kapcsolat, párszor volt már náluk is az idősebb, jól elvoltak a szüleivel. De abba hogy együtt, a pasinál aludjon, nem egyezik bele.
A csaj meg kiakar szökni este, és elmenni hozzá, hogy vele aludhasson...
Csak hogy emiatt büntethetik-e a nagykorút, hogy a szülő beleegyezése nélkül ment el este a gyereke, a pasijához aludni? stb.
Magyarországon a büntetőjogban van egy olyan törvény, hogy
"Beleegyezési korhatár."A 2012-ben elfogadott új Büntető törvénykönyv (2012. évi C. törvény), amely 2013. július 1-jén lépett hatályba, eltörölte a fajtalanság és a közösülés közti különbségtételt, és egységesen szexuális cselekményt emleget.
14 év feletti gyerek önszántából nemi kapcsolatba kerül 18 év fölötti emberrel az nem büntetendő.
A büntetőjog szerint, de nem a szülők szerint. Mivel a szülök a 15 évesnek a gyámjai, így akármikor megtilthatják, hogy a 15 éves lányuk egy nagykorúval éjszaka együtt aludjon (szexeljen)
Ha a szülei engedélye nélkül megszökik a 15 éves lány, a szülők igénybe vehetik a rendőrök segítségét, akik elmennek a nagykorú lakására, és onnan azonnal visszavihetik a lányt a szülőkhöz. Utána, hogy az apa vagy anya milyen büntetést vagy mekkora pofont ad a lányának... nos az 4 fal között marad.
A nagykorút nem fogják megbüntetni ha téged megkefél párszor.. De ha a rendőri felszólításra nem ad át, akkor már rendőri intézkedés miatt megbüntethetik.
Az is az asztal alá lesz söpörve ha az apuka megy a nagykorú lakásához téged keresve, és laposra veri a pasasodat..
Akkor jó, jól tudtam. Lassan a 16.-at is.
Amúgy ha a szülők pl nagyon ellenzik, akár rendőrségre is mennek, ebből nem lehet gondja a nagykorúnak?
Gondolom nem, mert a fiatalt nem kényszerítették semmire, sőt, jön ha kell ha nem.
Persze, én mindig hazavittem amikor, Ő lelkesen feljött hozzám, akár tök váratlanul is!
Nekem volt ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!