A hallgatói önkormányzat pénzügyei nyilvánosak bármely hallgató számára?
Igen ! Bármely hallgató számára nyilvános.
Meg kérdezheted egy adott esemény költségeit. Minden esemény költségét meg kérdezheted.
Azt a kérdés részt nem értem,pontosabban nem értem,hogy mit akarsz azzal kérdezni,hogy a költségek nem szálltak-e el?
Pl.: Kapsz a szüleidtől 1000 ft-ot csokira.Innentől kezdve te szabod meg,te döntesz,hogy egy darab 1000 ft-os csokit veszel, vagy 5 darabot 200 ft-ért, vagy csak 2 darabot 500 ft-ért. Na most akkor mely esetben szaladtál el a költségekkel? Ha 500 ft-ost veszel , ekkor jövök én és azt mondom ,hogy elszaladtál a költségekkel ,mert vehettél volna 200 ft-ért is csokit ?
De ha kapsz 1000 ft-ot csokira, 1000 ft-ot kólára és 1000 ft-ot cukorkára és te mind a három ezrest elköltöd kólára akkor sem szaladtál el a költséggel, csak éppen nem jut pénz a cukorkára és a csokira.
Két 15 perces tűzijátékra gondolok, ami túlmutatott látványilag és valószínűleg az alkalmazott pirotechnikai eszközök számát tekintve is az augusztus 20-án a városban megrendezett 20 perces tűzijátékon.
A tűzijáték nem olcsó dolog és ezt a két tűzijátékot viszonylag kis létszám tekinthette meg az egyetem teljes hallgatói létszámából: kb. 300 ember.
Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a tűzijátékot mennyi pénzből valósították meg. Ez egy kis túlkapás a HÖK-től.
Mondtam már, megnézheted,hogy mennyibe került. Az,hogy szerinted túlkapás volt, az csak a te véleményed. Az a 300 ember biztosan élvezte és más a véleménye. Érted ? Egy a háromszázzal szembeni vélemény.
A következő HÖT választásnál jelöltesd magad és legyél te a HÖT elnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!