Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aláirathatok a portással...

Aláirathatok a portással valami átvételi elismervényt?

Figyelt kérdés

Egy gimnázium portán hagyok az egyik diáknak egy csomagot, amit előzetesen kifizettek nekem. Nem szeretném, hogy csak úgy eltűnne (ismerve az iskola viszonyokat).

Kérhetem a portás aláírását valamilyen nyilatkozatra, hogy átvette? Formailag hogyan nézzen ki?

2014. szept. 3. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kellemetlen, nem szokás. A portás szívességet tesz azzal, hogy megőrzésre átveszi a csomagot, az aláíratás meg a bizalmatlanság jele. Joggal mondhatja azt, hogy ha nem bízol benne, ne hagyd nála a csomagot. Iskolai portások nem szoktak a bűnözői körből kikerülni.
2014. szept. 3. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem arra gondolok, hogy ő lopja el, mit tudom én eltűnik.

Lehet, hogy igazad van, ha nem írnak jobbat, akkor hagyom.

2014. szept. 3. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Hívasd le a diákot, s add oda neki személyesen. De kérj tőle átvételi elismervényt, nehogy letagadja! Bezony!
2014. szept. 3. 23:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Ne bezonyozzál :D

Délután megyek, lehet, hogy nem is lesz bent.

2014. szept. 3. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj délelőtt.
2014. szept. 4. 05:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Délelőtt nem érek rá.
2014. szept. 4. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!