Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirakhatja őket a lakásból?

Kirakhatja őket a lakásból?

Figyelt kérdés
Adott egy család,aki kb 10 hónapja bérel egy házat. Bérleti szerződés nem köttetett csak szóbeli megállapodás. Bejelentve nincsenek a címre. Tartoznak a rezsi illetve a bérleti díj árával már több hónapja. A tulajdonos hívhat rendőrt hogy kilakoltassa őket az ingatlanból?

2014. szept. 3. 22:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Nincs bizonyíték, hogy fizettek.

Mond azt az általad hívott rendőrnek, hogy, szívességből befogadtad őket INGYEN pár hétre, de nem akarnak elmenni. A te lakásod. Így már magánlaksértés.

Én csináltam ilyet. Kimentem, felszólítottam, hogy menjenek, azt megvárom, míg távoznak. Kötelező menniük. Lakást lefotózni, zárat cserélni, többi cuccért közösen megbeszélt időpontban lehet jönni. Ennyi. Hívj te rendőrt.

2014. szept. 4. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:
tulajdoni lap szerint kinek a nevén van a dolog? más ellentétes dolgot igazoló papír nincs a "bérlőknél"? lehet tőlük könnyes búcsút venni és a kaució ha volt, akkor elment a nemfizetésre bocsi, alapon attól is elköszönhetnek.
2014. szept. 5. 23:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Semmi nincs náluk .. A tulajdoni lapon 1\1 ben a tulajé a ház
2014. szept. 6. 01:02
 24/26 anonim ***** válasza:
53%
Lehet emberkedni tulaj részről de az önbíráskodás. Van ennek legális módja is.
2014. szept. 6. 01:06
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
Mondom, a tulajdonosnak kell a helyszínre rendőrt hívni.
2014. szept. 6. 16:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ :)
2014. szept. 8. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!