Érdeklődhetek telefonon, a kapcsolattartásról a börtönnél?
Barátom, kérvényezte a kapcsolattartást, elvileg az ügyész vissza fogta, de az ügyvéd küldött a szülőknek ilyen papírt amit majd elvileg ő lead vagy nem tudom, ezt a szülők tudják, hogy is van.
Egy hét eltelt, sem a szülők nem szóltak még sem semmi, de én már nagyon szeretnék kapcsolatba kerülni a barátommal.
Ilyenkor, felhívhatom a börtönt, hogy xy vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy esetleg megtörtént e már hogy regisztráltak?
Vagy egyáltalán, erre hogy kérdezhetek rá?
Vagy várjam, meg míg a barátom küld levelet, vagy hív?
Persze, írjál nyugodtan röviden 1 oldalt, valami lazát, aztán kiderül jön-e válasz rá.
A szülőkkel ennyire se jó a kapcsolat hogy nem bízol benne hogy megírták a barátodnak, hogy érdeklődsz stb?
Biztos nem hiszi azt, hogy leszarod, ha üzent is neked a levélbe. Meg ha még ezt hinni is nyilván érdekli mit gondolhatsz most :)
Az én barátom is hirtelen vitték el, bár mi sejtettük a dolgot 1-2 hónappal előtte, de mi sem tudtunk elbúcsúzni stb. Kb 3 hónap után váltottunk először levelet. Ne izgulj. :)
Rendben, hétfőn felfogom őket hívni!
És le írom mit tudtam meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!