Lehet valami bajom ha 3 hete jelentkeznem kellett volna a munkaügyibe de elnéztem a dátumot és nem mentem?
Figyelt kérdés
Ezt a foglalkoztatást helyettesítő támogatást kapom.2014. aug. 31. 13:51
1/11 anonim válasza:
Igen, de miért nem elektronikus úton jelentkezel be?
2/11 A kérdező kommentje:
A kiskönyvre gondoltam elnéztem a dátumot és most nem tudom hogy kitöröltek a regisztrációból vagy nem?
2014. aug. 31. 13:59
3/11 anonim válasza:
igen. Akár a támogatást is megvonhatják.
4/11 A kérdező kommentje:
De biztos hogy kitöröltek vagy honnan kellene tudnom? Nyár van véletlenül elnéztem a dátumot.
2014. aug. 31. 14:00
5/11 anonim válasza:
Minél előbb menj be, és mondd meg nekik ezt, amit nekünk mondtál.
6/11 A kérdező kommentje:
Persze holnap reggel megyek eddig meg sohasem neztem el a datumot mindig mentem. Olyan gaz hogy pont ma neztem meg nem penteken.
2014. aug. 31. 14:22
7/11 anonim válasza:
Határozatot kapsz, ha töröltek a nyilvántartásól, és megszüntették az ellátás folyósítását.
Ha szept 5-ig nem kapod meg a pénzt, akkor már töröltek is.
Holnap reggel kezeidet tördelve, sűrű elnézések közepette irány a munkaügy, az ügyintéződ!
8/11 A kérdező kommentje:
Holnap mar megyek is be reggel. Remelem hogy a hatarozatot nem kuldtek ki es megtudom veluk beszelni. Nem szoktam felelotlen lenni csak most elneztem Ha kitiltanak mennyi ido utan kerhetem a regisztralast es a tamogatast?
2014. aug. 31. 15:06
9/11 anonim válasza:
60 nap
De van, ahol ettől eltekintenek, ejnye-bejnye, és kisebb szaladgálás után kapod újra.
A pecsétek megvannak?!
10/11 A kérdező kommentje:
Hogyne lennének meg. És akkor kapom a foglalkoztatást helyettesítőt is?
2014. aug. 31. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!