Netes szerződés, most buktam 20k-t?
Valaki válaszoljon erre:
"A szerződésben van egy olyan is,hogy a módszer lehet bukó,abban az esetben ha törlik a fogadást és befagyasztja az iroda a pénzt,így nem vállal az oldal felelősséget.Ebben az esetben csalás?A szerződésben benne van,de nekem ezt nem mondta előre,nem figyelmeztetett erre."
Így is perelhető csalásért?
"A szerződés több ezer soros leírás meg szabályzat,rengeteg hülyeség,senki nem olvassa végig"
FIGYELEM : ITT VAN A KUTYA ELÁSVA !
Ebből élnek, ilyenhiszékenyek, meg forexezők, rulett ynereményt ígérők stb. Vannak kisbetűs részek meg direkt átlagembernek értelmezhetetlen jogi szövegek, amik ráadásúl hosszúak, bár abban van a lényeg tuti senkis em olvassa el és így mindenki rajtaveszít
Abban a kisbetűs blablában az is benne lehet, hogy előre nem elvárt tőzsdei fluktuációk folytán nem termehli jogi felelősség a céget a pénzed kezelhetőségét illetően. Tudod mit jelent? Mert én igen ! Gyakorlatilag átejtettek. :p
SOHA SE ESS MÉGEGYSZER ugyanebbe a hibába !! Tanulópénz volt
Nemcsak arbitázs sportfogadással foglalkoztak, hanem orbitális hülyékkel is !
Nem azért, de ezt te is megtudod csinálni. Olvasod a sportfogadás oldalakat neten, meg a tippmixet megnézed és ezeket elemzed, egyszerű négy alapművelettel és nem kell hozzá cégekre bíznod a pénzed, akik ebből élnek meg, fizeted az adminisztrációjukat is, akár és elsikkasszák. nem kell ezer oldalas jogi szövegeket silabizálni hol csesznek át. NÉGY ALAPMŰVELET !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!