Használhatom az Angliában utcán talált telefont Magyarországon?
A minap találtam Londonban az utcán egy androidot. Nem merem itt használni, mert félek, hogy lenyomoznak. Magyarországon ha használnám, otthoni SIM kártyával, abból lehetne bajom?
PS: nem tudom visszajuttatni a gazdájának sem, mert semmi elérhetőséget nem találtam benne, kidobni meg nem akarom.
Ha leadni nem akarod, akkor legalább ne dobd ki -.-
Az a legnagyobb hülyeség amit csak csinálhatsz.
Amíg nincs benne a régi SIM kártya, nem hiszem hogy félned kellene a lenyomozástól.
De tényleg az lenne a legjobb ha leadnád...
Tudod miért beszélnek úgy rólad?
Ha itthon találsz egy tárgyat, és nem adod le a jegyzőnek, vagy a rendőrségen, akkor jogtalan elsajátítást követsz el, és a lopással egyenértékű büntetéssel jár.
Az, hogy te nem tudod, hogy kié, az nem azt jelenti, hogy a rendőrség vagy az ottani jegyző megfelelő hatáskörű tagja nem tudná visszaadni. Az én telefonom 5eFt, de ami a telefonkönyvben van, az felbecsülhetetlen érték nekem, neked szemét. Ezért néznek rád bűnöző szemmel.
Add oda az első rendőrnek akit meglátsz, hogy most találtad.
Abba gondolj bele, hogy milyen lenne, ha a te telefonod veszne el, köztük az itthoni családtagjaidé, és Bucsek megtalálná, majd tovább használná, vagy széttörné, te hogy kezelnél engem?
Van olyan is, hogy csak úgy bedobják a rendőrség póstaládájába, nemrég egy ilyen történt. Feltöltöttem, be raktam egy másik SIM kártyát, és a telefon memóriájába beírt anyu nevet felhívtam, 5 perc és ott volt a tulaj, és nagyon megköszönte. Lehet meghív téged sörözni, neked nem minősül korrupciónak elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!