A (panel) szomszédunk hazudozik rólunk, hogy éjszaka porszívózunk, bútorokat tologatunk. Mindezt olyan időpontokban, amikor már rég alszunk. Nekünk kell bizonyítanunk vagy neki?
juj xD rádküldi a néggereket -.-" szánalom ezis egy roma lehet az ilyen b.zikat utálom . Lehet szellemek járnak a házába menj át fejeld le verd meg ne fenyegessen ez ilyen szennyláda ! nekem spec cigány szomszédom volt hasonlot állitot egyszer elkaptam jól megvertem azóta kussba van ! A "cigány haverjait" a 9 éves cigányokat nemnevezzük nagynak rámis ilyeneket küldtek 3 at xD félreb.sztam őket at páá -----
Szebb Jövőt !
Miért kellene bármit is bizonyítanod? És kinek? A gondnoknak? Ha megkérdezi miért zajongsz, te azt mondod nem zajongsz és itt vége a dolognak. Cigány haverjait meg gondolom hidegen hagyja a bizonyítás.
Szerintem keljetek fel éjszaka, és porszívózzatok, jó hosszan és alaposan. Természetesen a bútorokat is félre kell húzni. :)
Seemit nem tudsz csinálni, gyogyós.
A többi szomszéd úgyis tudja.
Valószínűleg őket is baszogatja. Nem?
Nem fog az rádküldeni senkit, csak a szája jár.
Ha meg mégis, akkor kihívod a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!