Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Cigiért beküldés (többi lent)?

Cigiért beküldés (többi lent)?

Figyelt kérdés

Hello! Ha beküldök valakit hogy menjen be cigiért, akkor én valamilyen bűncselekményt követek el? mit csinálhatnak velem?

És ha egy rendőrt küldök be, aki civilben van?

2014. aug. 8. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok semmi szabályszegést abban, hogy az egyik ember beküld egy másikat cigiért. Mi lenne ebben bűncselekmény?

Mondjuk ha rendőrt küldesz akkor azért figyelj nehogy lenyúlja amíg kiér vele, de amúgy rendben van az is.

2014. aug. 8. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

A törvény az, hogy nem vásárolhat kiskorú dohányterméket. És ez nagyon helyes így.

Az már nem tiltja a törvény, hogy nagykorú vegyen cigarettát, és azt odaadja kiskorúnak. De azt tudnod kell, a tiltás nem véletlenül van. A te érdeked, hogy ne szokjál rá.

2014. aug. 8. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem törvénybe ütköző. Anno a Csintalan is vett cigit pár fiatalnak és volt is belőle egy kisebb botrány, de ennyi. Pedig ott még fénykép is volt.
2014. aug. 8. 09:54
 4/8 intrepid ***** válasza:
90%
Engemet mondjuk nem tudnál beküldeni, én nem dohányzom, a feleségem dohányzott, - tüdőrákban meghalt, azóta esküdt ellensége vagyok a dohányzásnak.
2014. aug. 8. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem követsz el semmit. Még szabálysértést sem.

Cigizni meg nem tilos.

2014. aug. 8. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
9%

"Engemet mondjuk nem tudnál beküldeni, én nem dohányzom, a feleségem dohányzott, - tüdőrákban meghalt, azóta esküdt ellensége vagyok a dohányzásnak."

A tüdőráknak mi köze a cigihez? Gondolod, hogy az okozza?

2014. aug. 8. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"A tüdőráknak mi köze a cigihez? Gondolod, hogy az okozza?

"

Hallod a válaszolónak igaza volt. A dohányzás erősen rásegít a tüdőrák kialakulására. Volt pár éve aki itt erősködött, hogy nem lesz tőle semmi, épphogy egészséges. ÉS ilyenkor jövök rá, hogy hülyékkel vagyok körülvéve.

2014. aug. 8. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:

@6. "A tüdőráknak mi köze a cigihez? Gondolod, hogy az okozza?"

Tipikus egybites logika. Mert a rák csak úgy működhet, hogy valami egy az egyben okozza és kész.

Nem, nem a dohányzás okozza, és nem is más egyszerű dolog, a dohányzás az egy jó erős rizikófaktor!

2014. aug. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!