Melyik idióta barom hozta törvénybe, hogy a diákmunkákhoz kell iskolalátogatási igazolás?
Figyelt kérdés
Miért nem elég a diákigazolványon levő hátsó matrica? Minek kell ez az egész herce húrca? Nem volt normális aki ezt behozta.2014. aug. 6. 15:59
1/9 anonim válasza:
Ezt az diákszövetkezetek várják el azért, hogy biztosan tudják diák vagy. Pár (pl fürgediák) már elfogadja a matricát is. De ezzel az a baj, hogy páran csalhatnak is vele és én is ismerek ilyet. Egyszerűen szerzett egy matricát és így dolgozik ott.
2/9 anonim válasza:
Már nem kell iskolalátogatási igazolás, elég a matrica. Mostanában vezették be, így ha megszűnik a hallgatói jogviszonyod, ugyanúgy tudsz dolgozni diákként október végéig.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak az eudiákokban nem kérik, de összes többi helyen igen. Én meg most nyáron nem tudok bemenni a suliba, mert ilyenkor nincs senki bent.
2014. aug. 6. 16:13
4/9 anonim válasza:
"Mostanában vezették be, így ha megszűnik a hallgatói jogviszonyod, ugyanúgy tudsz dolgozni diákként október végéig."
Általában elfogadták az előző féléves igazolást is októberig. Utána már pampognak. Meg előtte is, de addig lehetett dolgozni. vagyis nekem lehetett.
5/9 anonim válasza:
Valamikor a héten egyszer szokott lenni ügyfélfogadás általában. Lehet ki van rakva ajtóra.
6/9 anonim válasza:
Nekem a Minddiáknál mondták ezt és regisztráltam még a Meló-Diákhoz is, ott is csak lefénymásolták a diákigazolványomat. Idén egyáltalán nem kértem iskolalátogatásit.
8/9 anonim válasza:
Mert matricát bárki tud szerezni igazolást meg csak az aki suliba jár. Előre kellett volna gondolkodni, bemenni, vagy neten utánanézni mit kérnek a regisztrációhoz, és időben intézkedni. Egyébként minden iskolában van ügyelet, nézd meg nálatok mikor van.
9/9 anonim válasza:
Nem azért de én min 10 éve diák-munkáztam és akkor is kellett. Minden héten van ügyelet szóval ez üres kifogás tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!