Támogatjátok a halálbüntetést?
8#
Én az 5-ös vagyok, a hazaárulást utólag írtam be.
Sorozatos erőszak ( akár nemi ), hazaárulás :D
"Ha valakit halálra vert akkor őt is szépen fájdalmasan halálra verni, vagy megerőszakolni és megölni. Pont úgy ahogy ő tette. Ha valakit több hónapig tartanak fogva és kínozzák, akkor őt is. Biztos lenne pár pszichopata, aki elvállalná ezt a munkát. Lehet, hogy ennek lenne visszatartó ereje."
Így van. És a pszichopaták ezentúl nem az utcán gyilkolásznának ártatlan embereket, hanem jelentkeznének hóhérnak. Mondjuk egy ilyen melót én is bevállalnék, akár még minimálbérért is.
"Azért mert egy Magyarországon élő nem magyarral élek együtt, AZÉRT ítéljenek halálra? "
Igen ezt így támogatom! A faji korcsosulást mindenkor is büntessék halállal! Ez alap!
"Igen, de csak is humánus módszerrel: oltás."
Miért érdemelne "humánus" módszert, ha pl. egy sorozatgyilkos sem "humánus" módszerrel végzett az áldozataival?
Halálbüntetésben emberi gyengeségek fejeződnek ki: félelem, düh, harag, tehetetlenség.. semmiképpen sem bölcsesség.
A halálbüntetésben nem a társadalom zsenialitása fejeződik ki, hanem a bénasága.
Az oktatás a nevelés, a gyógyítás, és a szeretet a zsenialitás...valamik amit a rosszat jóvá teszik...
...és nem valami ami a rosszal nem tud mit kezdeni és nem is akar...és nem is hajlandó..és nem is képes..és mindezt nem is érti...és különben is "nem így szoktuk", azaz egy néma: "én fel vagyok mentve.".
Vagy:
Ha él valaki javulhat- (még elméletileg is), egy halott nem javul.
Mindezekért: nem.
Én a battle royal módszer híve vagyok.
Akik képtelenek a társadalmi együttélésre (,visszaeső bűnözők), azokat egy "világbörtön"be szállíttatnám.
Ez mondjuk egy sziget. Nyakorvet kapna mindenki. Ha leszeded, robban. Hq a szigetről távozol, robban. Azért a biztonság kedvéért lennének járőrhajók, akik kilövik a szökést kísérlőket. Évente egyszer kapnának csomagot:vetomag, kapa, kasza, állatok, gyógyszerek. Aztán osszák be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!