Milyen jogi felelősséggel tartozhat az a pszichiáter aki néhány napja kiengedte a nénit a villamos alá rugó hajléktalan elmebeteget a társadalomba azzal a zárójelentéssel: Nem közveszélyes!?
Ez a fickó egyszer teljesen normális, máskor beszámíthatatlan!
A skizofrénia tipikus esete!
lehet, hogy 1 hétig teljesen normális, mint én vagy te, majd festékes vödröt vesz a fejére és nekiesik gyilkol!
Mégis az hogyan lehetne ezt kiszűrni egy megfeleő INTÉZET hiányában?
Ha épp a "normál" állapotában van, még a prof sem mondja meg róla, KI és milyen VESZÉLYES lehet!
Én csak azt mondom, nem lehet a doki felelős ILYEN VISZONYOK közt!
És végezetül:
Ha az én nagymamám lökné a sínek elé egy ilyen elmebeteg, biztosan én is a doki szemébe néznék!
De a rendszert okolnám!
És tennék is azért, hogy ne fordulhasson elő ilyen még egyszer!
Az elmebetegség rendkívül bonyolult és szerteágazó!
Az elmegyógyászok sem normálisak!
Persze! Miért is lennének azok!
Minden "dilidoki" ahogy az mára elterjedt, DILINYÓS!
Valójában a tökéletesen normális ember a GÁZ!
A rossz gyerek a jó gyerek...sorolhatnám!
2007. december 31-én bezárták az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet!
Innentől ez már POLITIKA!
# 16:
A hajléktalanok 90%-a alkoholista, amiből következik hogy depressziósok, vagyis mentális betegek. Az, hogy valaki mentális beteg nem jelenti azt, hogy egyszerű mint a faék és bizony sok lecsúszott ember van, aki értelmes, csak érzékenyebb az átlagnál...
# 20:
Azért nem hiszem, hogy ennyire egyértelmű lett volna...
# 24:
Milliárdokkal? Jártál mostanában egy mezei rendelőben, vagy kórházban (még az evőeszközt is magadnak kell vinni és a kaja ehetetlen)? Orvoshiány van és alig kap az egészségügy pénzt. Jelenleg a stadionokra megy el milliárd, a színfalak mögött pedig a haverok zsebébe (bár az mikor nem?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!