Visszaváltható élelmiszer is pár napon belül, mint a ruhák, ha rájövök, hogy nem megfelelőt vettem?
Figyelt kérdés
Tescoban vettem egy drága sajtkrémet egyik rokonomnak, mert ígértem neki. De csak itthon vettem észre, hogy másik fajtát vettem... Mivel drága mindkettő inkább visszavinném és kicserélném, mert ezt senki sem fogja megenni nálunk...
Van erre vajon esélyem? Élelmiszert cserélnek vissza, ha az nem rossz, csak épp nem azt akartam megvenni? És ha igen, hány napom van rá?
(Egyébként a szavatossága hónapok múlva jár csak le.)
2014. aug. 1. 09:16
2/8 kovpet válasza:
Élelmiszert kizárt, hogy visszavesznek.
Jól is néznénk ki, ha elvinné valaki haza, aztán azt csinálná vele amit akar meg úgy tárolná ahogy neki jól esik, aztán visszavennék és eladnák nekem. Én meg mit sem sejtve megenném és mennék a kórházba...
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez. Élelmiszert nem lehet visszavinni.
5/8 anonim válasza:
Ruhaneműt sem mindet cserélik. Fehérneműt pl nem.
6/8 A kérdező kommentje:
Jól van, végülis én magam is éreztem, meg attól mert én garantáltan vigyáztam rá jól tároltam, más nem biztos, hogy így tenne, igazatok van. Máskor jobban odafigyelek.
2014. aug. 1. 11:22
7/8 anonim válasza:
Nos, számomra már nem maradt más hátra, jó étvágyat kívánok az uzsonnához.
8/8 anonim válasza:
en egyszer egy doboz c/vitamint vettem,de aztan nem sokkal utana rajottem,h nem is annyira egeszseges,es visszavittem. visszakaptam a penzemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!