Honnan tudhatom meg hogy a több évtizede eladott (egykori ) ingatlanom jelenleg kinek a tulajdonában áll? Szeretném vele felvenni a kapcsolatot de nem tudom merre induljak el hivatalosan. (Balaton )
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 22:23
1/5 anonim válasza:
Mondjuk kérj egy tulajdoni lapot 1000 Ftért a földhivataltól.
2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk épp erre voltam kíváncsi :) Köszönöm a választ!
Mert fogalmam sem volt róla, azért kérdeztem. Ott ragadtam le anno, hogy erre nem igazán volt lehetőség...nem adták ki vagy valami hasonló macerásítás.
És az teljesen mindegy hogy területileg melyik f. hivatal?
Budapestihez mehetek és az egész ország területén lévő ingatlanok bármelyikéről kapok ez irányú adatot?
2014. júl. 28. 01:00
3/5 anonim válasza:
Ize, en ezt nem ertem. Irsz neki egy levelet, a cimet tudod :)
4/5 A kérdező kommentje:
........Balaton, ergo nyaraló. Persze-persze ...be is csengethetnék....... :))
De azért köszönöm! :)
2014. júl. 28. 09:28
5/5 anonim válasza:
Ha van Ügyfékapus regisztrációd, akkor nem is kell elmenned sehova, online is kikérhetsz egy tulajdoni lap másolatot.
A tulajdoni lapon a tulajdonos neve, születési éve, és lakcíme szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!