Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nyugtát nem mellékeltem a...

Nyugtát nem mellékeltem a pincérblokk mellé. A volt főnököm munkaügyi bíróságra akarja beadni az ügyet, mert a Nav őt is megbírságolta. Mi ennek a menete? Többi alul!

Figyelt kérdés

Egyszerűsített munkaviszonyban dolgoztam, mikor jött egy Nav ellenőrzés. Két hónapja dolgoztam pincérként, munkaköri leírást nem kaptam, a főnököm szóban arra utasított, csak annak adjak nyugtát akit nem ismerek. Sajnos a lehető legrosszabul itéltem meg az akkori helyzetet és nyugtát nem állítottam ki a pincérblokk mellé. Megbüntettek engem is, a főnökömet is. Az ő részére kiszabott NAV büntetést is velem akarja kifüzettetni. Mivel eddig elzárkóztam ez elől, most munkaügyi bírósághoz akar fordulni.

Valakinek volt már ilyen esete? Mi a menete ennek? Először írásos bizonyítékkal nem kell neki alátámasztania, hogy megfelelően ki voltam-e oktatva? Sajnos nem tudom hogy működnek ezek az ügyek. Úgy vélem nem voltam kellő képpen tájékoztatva és munkaköri leírásom sincs. Nem tudom ez mennyire befolyásolja a helyzetet, számít-e ez egyátalán.

Kérlek titeket csak az írjon, akinek volt már ilyen vagy hasonló esete és megfelelő választ tud adni a kérdéseimre! Köszönöm!

2014. júl. 25. 16:23
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Ezt szerintem tuti nem nyerheti meg.
2022. júl. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!