Támogatnátok egy olyan oktatási változtatást, hogy a gyerekek az iskolába ne angolul tanuljanak, hanem törökül, mert a magyar közeli rokona, könnyebb megtanulni és legalább 1 nyelvből lenne egy felsőfokú nyelvvizsgájuk?
Ma kaptál egy mocskos nagy karót angolból mi?
Könnyű nyelvtanulás nincs. nem úszod meg, hogy leülj és tanulj. Inkább vedd elő az angol nyelvkönyvet vagy ha akarod a törököt és ne a netten lógj!
Tanulok törökül most szerintem egyaltalan nem könnyü,az angol sokkabb könnyebb. A vicces az, hogy a leirt irodalmı nyelvböl megtanulom a szvakat "baromi büszke vagyok magamra" viccesen persze mert mar kezdem elhinni hogy tudom amit el akarok mondani,elmondom törökül
/ en legalabbis azt hiszem elmondom... / ök pedig neznek es megkerdezik a ferjemet aki török: mit mondott? A kiejtes sem egyszerü...maga a hangok kiejtese sem. De nem adom fel majd amire az eletem vegere erek talan meg is tanulom,he-he-he...meg jo hogy van önironiam. Pedig itt elek,de nagayon gyorsan beszelnek pörög a nyelvük plane ha nagyon magyaraznak valamit. En pedig elöször probalom felfogni amit mondanak aztan magamban összerakom, es nagyon egyszerü mondatokban probalok meg valaszolni ra,na plane a telefon uh az külön kategorıa ha nem szemtöl-szemben vagy valakıvel....
Igaz, már régi a kérdés...
Nem támogatnám. Lehet, hogy lenne nyelvvizsgája, de korlátozottak vele a lehetőségek. Tanultam már nem egy ritka nyelvet (nyelvvizsgám is van), de most álláskeresésnél: ha angolból lett volna használható nyelvtudásom nem akármilyen helyekre jó pénzért rég felvettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!