Legalizálnátok a bordélyházakat?
Én nőként nem vagyok a prostitúció ellen.
Árulhatnék rántott cserebogarat a Nyugatiban, de valószínűleg tönkremennék. Nincs kereslet.
Ergo nem lennének prostituáltak, ha nem lennének emberek akik fizetnek ezért a szolgáltatásért.
Viszont az egész ágazat szürke.
Szerintem ha legális lenne a bordélyház, akkor könnyebb lenne mint a szolgáltatónak, a kuncsaftnak, és akár az államnak is,
adó formájában.
A NAV ellenőrökről már nem is beszélve :)
Utópia
Milyen szép világban élnénk ugye? A nőknek nem kéne iskolába járniuk, csak azt kéne megtanulniuk, hogyan kell széttenni a lábaikat, szépen megélnének így is. A férfi nem meg még jobban elkorcsosulna. Nem attól leszel férfi, hogy van vmi a lábaid között, hanem a tartástól és az erkölcstől. Eleve normális férfi nem fizet a szexért, ha kvázni, akkor lehet sejteni, hogy valami nagy baja van, ami miatt csak a pénztárcája segítségével tud nőt szerezni.
Nem, mert így legalább tudják az emberek hogy nem helyes. Nem akarom elképzelni, hogy milyen társadalom lenne az, ahol úgy nőnének fel a gyerekek, hogy teljesen normális az, ha magadat vagy a szexualitásodat árulod.
Mégis milyen erkölcsi magaslatú társadalomban élnénk? Így sem vagyunk toppon emberség szintjén, de úgy meg pláne nem lennénk.
Arról meg már nem is beszélve, hogy aki tudja, hogy mi folyik igazából a szexiparban, az fel sem tenne egy ilyen kérdést.
Megaláztatás, megaláztatás, megaláztatás.... nemcsak a nőnek, a férfinek főleg! Már az is megalázó, ha egy férfinek ilyen módszerhez kell folyamodnia, de az még jobban az, hogy kiürítik szépen a pénztárcáját, mert rég látott cicit, normális nőt meg nem tudott szerezni magának.
Eleve bukott ötlet. Az egész jobb oldal nem hagyná, a keresztények és a feministák se, de úgy a női nem általában. Persze férfiak között is nagyon sok tiltakozó lenne, elvégre ez már nem a sötét középkor. Esetleg 1-2 liberálisból nézném ki, hogy támogatná, de még az sem biztos, mert a prostitúció nem egészen felel meg az "egyenlőség" eszményének.
Persze azok a nők, akik nem tudnak boldogulni sehogy se azok támogatnák, meg néhány szerencsétlen, pattanásos pasi.
Persze szép utópia, hogy senki nem megy prostinak mert megalázó. Van rálátásom a témára, több ismerősöm is élt, vagy él ezzel a lehetőséggel.
A prostitúcióra igény van. Ezt kár tagadni, de olyan szélsőséges ötletek sem kellenek, hogy majd minden lány prosti lesz.
Megaláztatás. Hmmm. Egy ismerősöm a magyar postánál dolgozott, leépítették, támogatnia a kellett a rokkant édesanyját. Végül interneten hirdette magát. El is mesélte, hogy ezerszer jobb, mint a posta, és fél év alatt nem alaztak meg annyit, mint a munkahelyén anno egy hét alatt.
Jómagam nem vagyok prostituált, de többféle munkahelyen dolgoztam. Nem egy helyen elvárták volna a szexet, sőt volt olyan hogy a főnök rám szólt (vendéglátás) hogy hozdjak minit, meg ne szóljak a vendégnek ha alámnyúl. Ez egy ötcsillagos wellness volt.
Az a baj szerintem a prostitúcióval, hogy szürke. Mert szép törvény, hogy nem lehet más testéből élni, de viszont a futtatok gyakran a szükséges rosszak. Mert senki sem védi meg a lányokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!