Ha nincs bejelentett lakcímem, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Ahova most vagyok bejelentve onnan ki kell jelentkeznem, de máshova nem tudok bejelentkezni, miután kijelentkeztem utána mi történik? kapok valami hasonlót mint a lakcímkártya, vagy hogy van ez? Egyébként az érdekelne hogy milyen hátrányokkal jár ha nincs bejelentett lakcímem, pl. kaphatok érte valami bűntetést ha pl. igazoltatnak? Nem tudok mást tenni mert ha nem tudok hova bejelentkezni akkor nem tudok, nem tehetek róla.
köszönöm a válaszokat
2014. júl. 7. 17:51
11/12 A kérdező kommentje:
Jah eszem ágában sincs használni a lakcímet vagy a kártyát ha már nem vagyok oda bejelentve, söt örülök neki ha minnél elöbb megszabadulok attól a címtöl, mert folyton azon állt a vita, h adjál már egy 100 ezret meg ennyit annyit, mivel ide vagy bejelentve, különben kijelentkezhetsz, erre mondtam, h akkor kijelentkezek, és felejtsük el a témát
2014. júl. 7. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!