Ha 18 életévemet nem betöltött srácnak 13 éves barátnője van az pedofilnak számít? Lehet köztük szexuális kapcsolat?
8as irja jol!
egyszer keresetek ra h valoban ki a pedo, mert csomoan rosszultudjak! ez max liliomtipras.
multkor belepillantottam vmi nyomozok, v milyen musor ment a tv be (nalam nincs tv)
20on eves srac 16 evessel kevert aztan pedoztak... legalabb lennenek tisztaba, mit jelent.
Egyik ismerősöm 14 pasija 23 éves
Másik ismerősöm 16 pasija 25éves.... 21 századba élünk emberek! ... itt minden előfordul már ... már csak az lesz a gáz ha nem védekeztek!
Pontozzatok le, de nem bírom szó nélkül.
10#: Vannak olyan 13 éves lányok, akik kivételek. Sajnos nagyon kevesen vannak, de vannak! A húgomnak még az osztályfõnöke is mondta, hogy érett gondolkodású, komoly lány. Nem lóg egész nap a Facebook-on, inkább a barátaival és a családjával tölti az idejét. Nem egy agyonsminkelt r*banc, és egyáltalán nem nagyképü, mint kortársai.
Nem pasizik, inkább tanul, mert el akar valamit érni az életben. De sajnos szinte egyedül van, mert a kortársai érzéketlen bunkók.
A kérdésre válaszolva szerintem se legyen kapcsolat egy 13 és egy 18 éves között. Szexuális kapcsolat meg fõleg ne! Nem is értem mit akar egy 18 éves egy 13 évestõl.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!