Jelentett itt már fel valaki valakit rágalmazásért/becsületsértésért? Mi lett az "eredménye"?
Azért kérdezem mert egy olyan ember akit igazából nem is ismerek hazudozik rólam egy ismerősömnek, lek.rváz,stb...
Már nagyon idegesítő, a családja nagyon utál engem és nagyon unom a hülye pletykáikat. (pasim exének a családja)
Nemtom ez h működik, de bizonyíték nélkül semmi se működik, és egy ilyet h bizonyítasz?
Mi lenne ha megbeszélnéd vele a dolgot, és esetleg a kedves barátodat is elvihetnéd, aki a fő ludas, mert ha anno szépen sikerül szakítania vele, akkor most nincs ez a haragudás.
Jómódú a srác, ezért az utálat!
Az ismerősöm eljönne tanúnak hogy miket is hallott rólam az "ex-sógortól"
Meg szerintem még sokmindenki m ás is..
Írt az ex sms-t is utalva arra hogy én mással is szexuális kapcsolatban állok, figyeljen rám jobban, de ez SEM igaz!!!!
Még megvan az sms...
Mond meg az ismerősödnek ,hogy vegye fel telefonnal diktafonnal stb akkor lesz bizonyíték így már kezdhetsz valamit.Egyébként ezekkel nem lehet mics csinálni akik olyan hülyék ,hogy elhiszik amiket mond azok nem a barátaid.
Én egy kiadós verést tudnék még elképzelni hogyha beszéltél vele és nem szált le rólad.
Áh, arra számít, pont egy brósági levél lenne az, amit ténylg megijedne. a diktafon jó ötlet, a tanúkkal az a baj, h mondhatja h mind kitaláltátok, mert utáljátok, és miért ne.
szal diktafon, meg az sms is bizonyíték, ha az ő telefonjáról érkezett.
A diktafon bűncselekmény,aminnyeben úgy készítesz felvételt,hogy az illető nem tud róla és ezt egy harmadik személlyel meghallgattatod.
Mi a túrót foglalkozol vele mit mondanak rólad?És?
ne játszd az álszentet.
A pénzéért vagy a mostani "jómódú" pasival.
Azért, hogy egy BMW jobb első ülésében légy.
Innentől fogva megérdemled, hogy mocskolnak, mert inkább szopod a gazdag faszit, minthogy dolgozz minimálbérért.
Kúrva vagy csak nem rögtön fizet a barátod, hanem később.
/nyaklánc, karlánc, disco, kaja/
A mai faszcibáló kúrv*k inkább egy méretes túróst f*szt fognak, minthogy parfis nyelet keljen!
Becsületsértést magánvádas indítványozással lehet kezdeményezni, melyet egy rendőrségi feljelentés előz meg!
Teendők: illetőt feljelented becsületsértés elkövetésének alapos gyanúja miatt, majd mikor a rendőrség a jelzőkönyvének másolatát eljuttatja hozzád, polgári peres eljárást kell indítványoznod perköltségmentességgel (ügyvéd segítségével) a rendőrségi ügy felszínességétől számított 6 hónapon belül. Ezzel a perrel nem vagyoni kártérítéssel bármekkora összeget akaszthatsz az illető nyakába, bár ehhez szükséged lesz bizonyítékokra: írásbeli, nagy nyilvánosság előtt történő becsületcsorbítás...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!