Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért is lenne nekünk jó, ha...

Miért is lenne nekünk jó, ha a Jobbik állami cenzúrával betiltanának minden olyan filmet, műsort, amelyben akár csak egy utalás is van a melegségre?

Figyelt kérdés

Nyilván szerencsére ez nem fog megtörténni, csak sok embertől hallom, hogy "húúú ez mennyire jó lenne" meg hogy "ezt már régen így kellene" stbstb. Azért kezdtem most ezen gondolkozni, mert nem rég jelent meg a kedvenc könyvsorozatom új része amiben több meleg szereplő is van. Emiatt tűzre kéne vetni az összeset, meg az össze hasonló könyvet? Ennek értelmében betiltanának egy csomó népszerű sorozatot (pl Trónok Harca, Sherlock), vagy a hosszabb sorozatokból kivágnának részeket amikben melegek vannak (pl Dr Csont, Mentalista, CSI, stb, mindbe vannak ilyen részek). És mi lesz azokkal a sorozatokkal és filmekkel ahol egy-egy színészről tudjuk, hogy meleg (HIMYM, Arrow, LoTR)?

Szerintem ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen, így ennek megfelelően fölösleges provokáció. Szóval miért kell ez?

2014. jún. 30. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Már megbocsáss, de a homoszexuális propaganda nem azt jelenti, hogy az általad említett sorozatban van 1-1 meleg karakter.

Szerintem inkább a Chonita Wurst kaliberű provokáló dolgokra gondolnak.

2014. jún. 30. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Márt nem azért de akkor ilyen Dr Csont, Mentalista, CSI, stb sorozatok nem is mehetnek majd a tv-ben mert ez nyugati szenny. Majd nézheted a Mein Kampf felolvasását meg az iráni forradalmi gárda parádézását 0-24-ben.
2014. jún. 30. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Ja meg a napi 5-szöri ima élő közvetítése egyenesen a teheráni Szipáhszálár-mecsetből.
2014. jún. 30. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nagy gond lenne, hiszen be kéne tiltani az időjárás-jelentést! Ez a kategória de lege lata foglalkozik a joggal. A politikai, de lege ferenda jellegű kérdést érdemes lenne a "magyar politika" rovatban feltenni, hiszen az alapvetően jogon túli kérdés.
2014. jún. 30. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Miért kell neked T kérdező minden jobber agymenéssel foglalkozni?

Te is tudod, az emberi szabadság része, hogy ki mit néz. Ha valakinek nem tetszik az adott sorozat, nem fogja nézni. HA meg tetszik, nézi, a jobberek ezt nem fogják tudni megakadályozni.

2014. jún. 30. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért képmutató az egész, mert ha valakik, akkor a homofóbok imádnak a melegségről beszélni.

Én először homofób kontextusban hallottam arról, hogy létezik ilyesmi.

Sőt, ha már meleg-propaganda, akkor azt is hadd említsem meg, hogy engem eddig kizárólag homofóbok próbáltak meggyőzni arról, hogy meleg vagyok. Mert úgy nézek ki, mert úgy beszélek, mert kilógok a sorból, mert nem felelek meg az általuk helyesnek mondott maszkulin ideálnak. Hogy én mit gondolok a szexuális orientációmról sosem izgatta őket komolyan.

Szóval ha az a Jobbik akarja betiltani az ilyesmit, amelyik nem tudta Alföldi Róbert nevét úgy kiejteni, hogy ne tegyen hozzá egyből egy ...ziviccet, ezzel utalva a rendező (akkor még csak vélelmezett) identitására, akkor legelőször talán magukat kéne betiltani.

2014. jún. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!