Be ismertem egy régi barátnak hogy biszex vagyok 13éves öccse nyomult rám végig tudja ö is, utána írta nekem hogy ne merjek hozzá nyúlni öcséhez.. mert egy lépcsőházban lakunk.. nem is nyúltam hozzá eddig se ezután se utána megírtam neki hogy: jah, eddig hárlítottam öcséd buzulását meg rá szóltam meg nem kezdeményeztem míg ö csinálta a feszkot..mondom pont most jutott eszembe hogy még is kell nekem ez a 13éves.. írónia.. ha nem értenéd..
így megírtam neki erre azt írja hogy most mennek rendőrségre hogy fel jelentsenek azért mert leírtam hogy megd,ugnám kiskorú öccsét.. mikor csak íróniának írtam oda lehet ebből baj? facebookon
Legrosszabb esetben is csak távoltartási végzést adhatnak ki, ha ezt megszeged, akkor lehet belőle komolyabb ügy.
Én inkább a szomszédoktól tartanék, ha a "haverod" elhíreszteli, hogy pedofil vagy, akkor aztán kő kövön nem marad.
Talán az lenne a legjobb, ha másik lakást keresnél magadnak.
2014. jún. 28. 17:10
2/10 anonim válasza:
A "megdugnám" nem jogi kategória, még ha komolyan gondoltad is. A "megdugtam", aláírt beismerő vallomásban, esetleg. Ha el is megy az idióta haverod a rendőrségre (amit kétlek), simán elhajtják.
Szegény srácot nem irigylem amúgy, az idióta bátyja miatt. Meg aztán lehet, tanulta ezt a nyomulós stílust valakitől...
2014. jún. 28. 17:11
3/10 A kérdező kommentje:
Nem én tényleg nem vagyok pedofil már elköltöztem azóta kb 3napja elköltöztem nem emiatt meghalt sajnos rokonom és azért költöztem el kb 5km arébb egy saját házba 20éves vagyok 17éves a barátom nem akarok semmit holmi szaros 13évestől és utána is írtam hogy írónia.. de úgy látszik nem vette a lapot.. akkor szerintetek rendörség nem foglalkozik ezzel a dologgal?
2014. jún. 28. 17:15
4/10 anonim válasza:
Olyan nem lesz, hogy bebörtönöznek. Olyan lehet, hogy megkeseríti az életedet. Olyan is lehet, hogy megkeresi a barátnődet, és beszámol erről a történetről a saját szemszögéből.
Szóval csak óvatosan.
2014. jún. 28. 17:30
5/10 A kérdező kommentje:
Tuti meleg a kis srác mert megcsokólt a liftbe igaz hasba vágtam de nem erösen, mondtam hogy nem szabad, azóta kerül is szerencsére de már elköltöztem onnan, nyomulos modszert nem tudom honnan tanulta mert pl: seggemet megmarkolta hogy így csinált egy csajnak farkamat próbálta fogdosni nem engedtem övét mutogatta hogy mekkora meg enyémre volt kiváncsi hogy mekkora meg ilyenek.. mindig hárlítottam blokkoltam.. nem engedtem neki tuti meleg, csak azt nem értem hogy miért én vagyok a szar szemét szaralak? mert öccse nyomult rám én meg lepatitottam magamról, és megírtam neki hogy vigyázzon az öccsére mert valaki lehet nagyon félholtra fogja verni ha ilyeneket csinál? másik meg, szerintem már valaki megdugta már a srácot mert nagyon el akarta mondani mert dadogott össze vissza mikor kérdeztem hogy meleg-e meg hogy ö már volt izével öö fiúval de csak úgy hogy arcra puszi utána meg azt mondta volt farokverés is egymás között stb..
2014. jún. 28. 17:30
6/10 A kérdező kommentje:
ja halál nyugodtan, az se tudják hol lakok csak 1 városba, akkor rendőrségen ezért pofán röhögik?
2014. jún. 28. 17:31
7/10 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek a kommentek várom! akkor ilyenér kiröhögik rendőrségen? azthittem bárkit bármiért fel lehet jelenteni mindenért pl az hangosan köhög vagy ilyesmi..
2014. jún. 28. 17:46
8/10 anonim válasza:
Szerintem homi a tesó is,csak riszál mielőtt....:)
2014. jún. 28. 18:54
9/10 anonim válasza:
Az igaz, hogy bárkit bármiért fel lehet jelenteni, de intézkedni nem fognak minden esetben.
2014. jún. 28. 19:14
10/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd az egészet. ne foglalkozz vele.majd megunják.Ne is írogass neki semmit mert ez csak felhívás keringőre! Felejtsd el,írd ki az életedből. Ha rinyálsz és írogatsz csak még jobban Rád telepednek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!