Valaki eltudná nekem magyarázni?
Figyelt kérdés
Amikor interjút készítennek egy drogkartellel vagy drogterjesztővel ott milyen megállapodást kötnek vagy milyen törvény vonatkozik az interjút készítőkre. Itt pl. arra gondolok, hogy ilyenkor nem kötelesek feldobni a rendőrségnek őket.2014. jún. 22. 23:05
1/6 anonim válasza:
Kötelesek lennének de nem teszik meg mivel nem tudják pontosan bizonyítani,hogy mit csinál pontosan ezen én is elgondolkoztam erre jutottam.
2/6 anonim válasza:
Azért nem válaszolnak, mert sok a helyesírási hiba!
3/6 anonim válasza:
Meg nem lehet tudni,hogy ha feldobja a interjú után a ember akkor nem-e nyírják ki a rokonait utána... egész egy nagy "maffia" nem jó velük szórakozni. Volt egy ilyen doku,hogy a csávót egy buli után keverték bele a ügyebe és képeket küldtek a családjáról azzal ha nem dolgozik akkor nem fog több kép készülni róluk mivel hát föld alatt nem jó a fényképező és még azt is monda,hogy ezt azért mondja el mivel több száz emberrel csinálták ezt.
4/6 anonim válasza:
Ha nem is pont ez a téma, de a Discovery-n van a Cefrekirályok nevű műsor. Én azt sem értem egyébként, hogy az egyik forgató csoport a Yard-ot követi, míg másik 4 különböző, állítólag illegális szeszfőzőket filmeznek le, minden lépésükkel együtt.
Most akkor mi van? Múltkor titkos találkozóra hívtéák össze a szeszfőzőket, meg a Discovery-nek asszem a producerét de úgy, hogy senki se tudjon róla...
5/6 A kérdező kommentje:
A cefrekirályokon és is gondolkodtam aztán rájöttem hogy egy nagy kamu az egész mint minden más a discoveryn. Ott csak bemutatják milyen az életük, ott van pl. a Túlélés törvényei ott sem csak bogarakat eszik a Bear csak bemutatja , hogy ezt is lehet enni ha nincs más, de a sok b.rom meg elhiszi, hogy csak bogarakat zabál és kiakadnak amikor felraknak egy olyan cikket ahol leírják, hogy nem is az erdőben alszik és nem is bogarakat eszik. Hát tiszta röhej.
2014. jún. 23. 10:22
6/6 anonim válasza:
Újságíróknak joguk van titokban tartani a forrásaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!