Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Normális a testvérem, hogy...

Normális a testvérem, hogy ennyi gyt-t fizet? Minek tömi pénzzel az exét?

Figyelt kérdés

3 gyerekük van, azt mondja, nem szeretné ha a gyerekek bármiről lemondanának, amit eddig megkaptak.

Összesen havonta 100-150 között fizet.

Ez normális? hogyan értessem meg vele, hgoy ez nem a gyerekek érdeke csak az exének jó?

2014. jún. 20. 14:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
31%

Na azért mielőtt elszaladna a ló számoljatok már.

100-150 ezer/hó B..tok meg 3 gyerek van.

Ha átlagolok akkor stabilan 125-öt ad apuka. Ezt elosztva a 3 gyerek közt durván 42000. Lebontva napokra 1300 Ft.

Tényleg ebből még dőzsölhet is anyuka.

Ti halljátok amit mondtok? Vagy végiggondoljátok? A 3 gyerek + anyu egy 4 tagú család. Tényleg még a tampont is volt apu veszi így. Nem azt mondom, hogy ez kevés, félre ne értsetek, de az tény, hogy anyu dőzsijére ha a gyerekeit ruházza eteti sportra esetleg magánórákra járatja, akkor még csak nem is elég.

Itt úgy tesz mindenki, mintha 3 gyerek nevelése kb 20 ezer lenne havonta.

2014. jún. 20. 15:53
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha a testvéred megkérdezi a véleményed, akkor mondd el neki, amit gondolsz. De ha nem kérdezi, akkor tartsd magadban.

Ő mit gondolna arról, hogy te megalázod azzal, hogy nem tartod elég felnőttnek ahhoz, hogy magától döntsön a pénzügyei, és a gyermekei támogatásáról?

És ha emellett a volt feleségét IS támogatja, én semmi kivetnivalót nem látok ebben. Nyilván nem éhezik a testvéred.

2014. jún. 20. 15:53
 33/39 anonim ***** válasza:
28%
Lényeg, hogy beszéld rá egy elszámoltatásra. Kérjen számlát mindenről, akkor kiderül mire,mennyit költ. Ha takargatnivalója van, úgy is húzza a száját.
2014. jún. 20. 15:55
 34/39 A kérdező kommentje:
Ha angyon akarja, meg tudja magyarázni, mire kell. Mozi, ruhák, különóra, sport, hobbi, sokat esznek, a lányoknak a smink stb.
2014. jún. 20. 16:15
 35/39 anonim ***** válasza:
77%

"Ha angyon akarja, meg tudja magyarázni, mire kell. Mozi, ruhák, különóra, sport, hobbi, sokat esznek, a lányoknak a smink stb."

Ezek a tények. Ez nem magyarázat. Tudod ezek a dolgok nincsenek ingyen.

2014. jún. 20. 16:26
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Jó helyre megy a pénz. A lányok mindent megkapnak. Örülj neki.
2014. jún. 20. 16:51
 37/39 anonim ***** válasza:
55%
100-150 ezer forint SEMMI három gyereknek egy hónapra, miről beszélsz?
2014. jún. 20. 16:55
 38/39 anonim ***** válasza:
85%
Relatív, hogy sok e vagy sem, ennyi gyerektartás, Ha ez a fizetése fele, akkor sok, de ha jóval többet keres, mondjuk 5-700 000 -et egy hónapban, akkor simán belefér. Gondolom, ő fel tudja mérni, hogy ennyit áldoz e a gyermekeire, vagy sem, és nem számolja, hogy a gyerekekre megy e mind, vagy az édesanyjuk élete is könnyebb e ebben az esetben. Véleményem szerint nehéz különválasztani az anyát a gyerekektől. Ha önként fizeti, és nem megterhelő számára, esetleg a véleményedet elmondhatod neki, de szerintem ne rágd magad ezen, ez az ő élete, az ő döntése.
2014. jún. 20. 17:39
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

Ha 3 gyereke van, akkor már felnőtt ember, ha annyit keres, hogy ki tud perkálni ennyit gyerektartásra, akkor nem egy elveszett ember, akinek a testvére kell, hogy felnyissa a szemét.

Az ő és az ex dolga, hogy hogyan egyeztek meg. Ahhoz se lenne közöd, ha a dupláját fizetné és ahhoz sem, ha a tizedét. Az ő élete, az ő pénze, az ő családja.

A gyerekek - főleg ha különórákra is járnak - simán kerülhetnek ennyibe, főleg ha van költséges hobbijuk. Amúgy vannak olyanok, akik a gyerektől nem sajnálják, ha lovagolni akar vagy Angliában nyelvet tanulni, akkor kifizetik. A tesódnak lehet, hogy fontosabb az, hogy a gyerekek szórakozzanak/sportoljanak/jobb cuccokat kapjanak, mint hogy üljön a pénzén.

Az én dilim a cipő. Van amiből megveszem a kici óccó kínait, de cipőből csak a jó minőségűt vagyok hajlandó megvenni, mindegy mennyibe kerül. Volt, hogy említettem a gyerekek apjának, de nem pénzt kértem, csak mondtam, hogy megyek a gyerekkel vásárolni. Erre felajánlotta, hogy belead, de tényleg legyen nagyon jó. Nem kértem, nélküle is megvettem volna, de ha már ő ajánlotta, elfogadtam. A minőség mind a kettőnknek fontos volt. Ez után ha bárki beszólt volna, hogy miért ezt és miért ennyiért vettük meg, azt lazán elküldtem volna a francba, hogy mi köze hozzá, akár testvér akár új társ lenne az. Vagyunk annyira felnőttek ketten, hogy ezekben megegyezzünk. Másnak nem osztottak lapot ebben a kérdésben.

2014. jún. 20. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!