Normális a testvérem, hogy ennyi gyt-t fizet? Minek tömi pénzzel az exét?
3 gyerekük van, azt mondja, nem szeretné ha a gyerekek bármiről lemondanának, amit eddig megkaptak.
Összesen havonta 100-150 között fizet.
Ez normális? hogyan értessem meg vele, hgoy ez nem a gyerekek érdeke csak az exének jó?
Na azért mielőtt elszaladna a ló számoljatok már.
100-150 ezer/hó B..tok meg 3 gyerek van.
Ha átlagolok akkor stabilan 125-öt ad apuka. Ezt elosztva a 3 gyerek közt durván 42000. Lebontva napokra 1300 Ft.
Tényleg ebből még dőzsölhet is anyuka.
Ti halljátok amit mondtok? Vagy végiggondoljátok? A 3 gyerek + anyu egy 4 tagú család. Tényleg még a tampont is volt apu veszi így. Nem azt mondom, hogy ez kevés, félre ne értsetek, de az tény, hogy anyu dőzsijére ha a gyerekeit ruházza eteti sportra esetleg magánórákra járatja, akkor még csak nem is elég.
Itt úgy tesz mindenki, mintha 3 gyerek nevelése kb 20 ezer lenne havonta.
Ha a testvéred megkérdezi a véleményed, akkor mondd el neki, amit gondolsz. De ha nem kérdezi, akkor tartsd magadban.
Ő mit gondolna arról, hogy te megalázod azzal, hogy nem tartod elég felnőttnek ahhoz, hogy magától döntsön a pénzügyei, és a gyermekei támogatásáról?
És ha emellett a volt feleségét IS támogatja, én semmi kivetnivalót nem látok ebben. Nyilván nem éhezik a testvéred.
"Ha angyon akarja, meg tudja magyarázni, mire kell. Mozi, ruhák, különóra, sport, hobbi, sokat esznek, a lányoknak a smink stb."
Ezek a tények. Ez nem magyarázat. Tudod ezek a dolgok nincsenek ingyen.
Ha 3 gyereke van, akkor már felnőtt ember, ha annyit keres, hogy ki tud perkálni ennyit gyerektartásra, akkor nem egy elveszett ember, akinek a testvére kell, hogy felnyissa a szemét.
Az ő és az ex dolga, hogy hogyan egyeztek meg. Ahhoz se lenne közöd, ha a dupláját fizetné és ahhoz sem, ha a tizedét. Az ő élete, az ő pénze, az ő családja.
A gyerekek - főleg ha különórákra is járnak - simán kerülhetnek ennyibe, főleg ha van költséges hobbijuk. Amúgy vannak olyanok, akik a gyerektől nem sajnálják, ha lovagolni akar vagy Angliában nyelvet tanulni, akkor kifizetik. A tesódnak lehet, hogy fontosabb az, hogy a gyerekek szórakozzanak/sportoljanak/jobb cuccokat kapjanak, mint hogy üljön a pénzén.
Az én dilim a cipő. Van amiből megveszem a kici óccó kínait, de cipőből csak a jó minőségűt vagyok hajlandó megvenni, mindegy mennyibe kerül. Volt, hogy említettem a gyerekek apjának, de nem pénzt kértem, csak mondtam, hogy megyek a gyerekkel vásárolni. Erre felajánlotta, hogy belead, de tényleg legyen nagyon jó. Nem kértem, nélküle is megvettem volna, de ha már ő ajánlotta, elfogadtam. A minőség mind a kettőnknek fontos volt. Ez után ha bárki beszólt volna, hogy miért ezt és miért ennyiért vettük meg, azt lazán elküldtem volna a francba, hogy mi köze hozzá, akár testvér akár új társ lenne az. Vagyunk annyira felnőttek ketten, hogy ezekben megegyezzünk. Másnak nem osztottak lapot ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!