Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Normális a testvérem, hogy...

Normális a testvérem, hogy ennyi gyt-t fizet? Minek tömi pénzzel az exét?

Figyelt kérdés

3 gyerekük van, azt mondja, nem szeretné ha a gyerekek bármiről lemondanának, amit eddig megkaptak.

Összesen havonta 100-150 között fizet.

Ez normális? hogyan értessem meg vele, hgoy ez nem a gyerekek érdeke csak az exének jó?

2014. jún. 20. 14:52
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Mivel mást nem tudtok felhozni, csak hogy nem az én dolgom, így megerősítettetek benne hogy igazam van.

Ez az öszeg több, mint elég, és ha egy férfi panaszkodna hogy ennyit fizet, akkor már rég szidnátok az exet meg bíztatnátok, hogy csökkentsen.

2014. jún. 20. 15:31
 22/39 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy ha valaki nem akar több gyereket szülni akkor egy önző dög, mert a testvér az kell hogy felnőve ne legyen egyedül az ember; de ha valaki tanácsot kér a testvérével kapcsolatban, akkor semmi köze hozzá. Kicsit ellentmondásos.
2014. jún. 20. 15:33
 23/39 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Arra a kérdésre nem válaszoltál, pedig többen is megkérdezték, hogy a testvéred önként fizet-e ennyit, vagy az ex valamivel kényszeríti/zsarolja?

Amúgy attól, hogy semmi közöd a testvéred pénzügyeihez, még nincs igazad.

2014. jún. 20. 15:33
 24/39 A kérdező kommentje:
Önként fizet ennyit; vagyis az exe mindig mondja, hogy most épp erre vagy arra kell pénz és akkor ő fizet, mint a katonatiszt.
2014. jún. 20. 15:35
 25/39 anonim ***** válasza:
75%

"Mivel mást nem tudtok felhozni, csak hogy nem az én dolgom, így megerősítettetek benne hogy igazam van."

Gondolhatod ezt is, ez attól még nem lesz igaz.

"Ez az öszeg több, mint elég, és ha egy férfi panaszkodna hogy ennyit fizet, akkor már rég szidnátok az exet meg bíztatnátok, hogy csökkentsen."

Én nem. Egy gyerek felnevelése 20 éves koráig közel 16-18 millió forintba kerül mindenestül. Három gyerek nagyjából 30 millióba, mert sok költség megoszlik.

Ha a testvéred havonta 125e-t fizet (középösszeg), akkor ez egy évben picivel több, mint másfélmillió. Ez húsz év alatt harmincmillió.

És a gyerekek megkapnak tényleg mindent.

Ne irigykedj rájuk, inkább örülj, hogy a testvéred tényleg helytáll a gyermekeiért, és rendesen ellátja őket.

És ha ebből az édesanyjuknak is jut, akkor mi van? NEKED miért fáj?

A válásom után én a volt férjemnek többször adtam több tízezer forintot, mert megszorult. Még csak közös gyerekünk sincs, és nem kértem vissza tőle a pénzt. Szerinted biztos elmentek otthonról a fejemben.

2014. jún. 20. 15:36
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék, mi az az indok, amit te elfogadsz. Látszik, hogy nagyon fújsz a nőre, de még mindig nem tudni, miért.
2014. jún. 20. 15:37
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"Önként fizet ennyit; vagyis az exe mindig mondja, hogy most épp erre vagy arra kell pénz és akkor ő fizet, mint a katonatiszt."

Tehát nem kényszeríti a volt felesége.

Kérlek, felelj az alábbi három kérdésre.

1. A testvéred esetleg szellemi fogyatékos?

2. Nem tudja felmérni, hogy mit cselekszik?

3. Te vagy bármilyen szinten a kijelölt gyámja?

2014. jún. 20. 15:37
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem az exét tömi (pénzzel), hanem a gyerekeit, szerintem tök normális és rendes ember.
2014. jún. 20. 15:39
 29/39 anonim ***** válasza:
48%

Ez a rejtett asszonytartás esete, tipikus. Így tartja el magát a nő.

Jó, hogy zavarja, engem is zavarna egy ilyen élősködő. A pali meg van etetve. Számoltassa el a nőt.

2014. jún. 20. 15:46
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Most tekintsünk el attól,hogy helyes-e vagy sem,kerül-e ennyibe e gyerek,stb. Erről úgy is megoszlanak a vélemények.

Szóval mindezektől függetlenül a testvéred egy felnőtt,3 gyerekes családapa,nem egy 14 éves általános iskolás aki felcsinálta a padtársát,szóval szerintem örülne neki,ha nem degradálnád le annyira,hogy megmagyarázod mit miért,mikor és hogy csináljon. Ezt jegyezd meg,sepregess a saját házad tájékán. A véleményed elmondhatod természetesen,ha megkérdezi,de az erőszakos kotnyeleskedésért nálunk pl még testvérek között is pofon járna szerintem .

2014. jún. 20. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!