A szakmai nyári gyakorlatról hol tudom elolvasni a jogaimat és kötelezettségeimet, az ezzel kapcsolatos törvényeket?
Figyelt kérdés
Minden érdekelne ami létezik ilyen témában, szeretném, hogy ne használjanak ki csak mert fiatal vagyok. Szóval gyakorlati képzésről minden, tehát menete, idő beosztás, fizetés, előírások, kötelezettségek és jogok a cég és az én részemről is. Tudom, hogy nagy része a felsoroltaknak megegyezéses alapon, vagy szerződésben foglaltak szerint zajlik, de biztos hogy mindezekre van valami összefoglaló jellegű írás, ami hasznos lehet, szóval jöhet bármi. :) Weboldal, könyv, letölthető szövegek...2014. jún. 16. 20:47
2/2 anonim válasza:
2012 évi I. tv.
A linkelt forrás az aktualizált (azaz ma, 2014 júni. 26-ig minden egyes módosító tv, rendelet, határozat benne van) verzió.
Szakmai gyakorlatokon jellemzően abszolút nem jár pénz, kivétel ez alól néhány mérnökképzéssel kapcsolatos cég, ahol adnak valami kis dellát pl. a digitális tervezésért, amit előszeretettel megcsináltatnak az egyetemistákkal.... mást érdemben nem tudok mondani, ami segítene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!