Bünteti a törvény, amit a tesóm csinál?
Van egy gyógyszerszállító ismerőse és tőle vesz nyugtatót, nem pedig receptre. Pszichológusnál sose volt, mert azt mondja az úgy se tud segíteni,de a gyógyszerrel jól el van.
Jövő hónapba lesz 18 éves, és nagyon féltem, mert szerintem vényköteles gyógyszert, főleg ilyet nem lenne szabad csak úgy venni-e.
persze, hogy büntethető mindkettő
a gyógyszerszállító, mert illegálisan terjeszt ilyen gyógyszert és a testvéred is mert tulajdonképpen drogozik
de nem is értem, eddig hogy nem buktak le, hiszen ezeknek a gyógyszereknek a többségét le kell jelenteni a rendőrségen is
Szerintem ez a kérdés kamu!
Már csak 3 szempontból is!
1: Azért mert egy gyógyszerszállítónak több esze van, minthogy sok idiótát rászoktasson, és aztán a sok narkós ott verje az ablakát!
2:Ez nem úgy van mint régen, hogy a tejet szállító soffőr bizniszelt, 1-2 rekesz tejjel!Itt dobozra PONTOSAN el kell számolni.Ezek komoly gyógyszerek, még a feliratáshoz is az ORVOSNAK kérvényt kell kérni, mivel DROG-ként hatnak!!!!
3:Ezek a gyógyszerek, Rivotril, stb... Egyéb nyugtatók méreg drágák, feketén, akár 10-15 ezer forint is lehet, már csak azért, mert a TB-nem fizeti, másik hogy feketén van. Ez havi szinten akár 30-40 ezer forint is lehet!
Aki ilyen komoly gyógyszert szed, az nem tud dolgozni, mert bágyadt,fáradt,nyúgös, és BETEG.
Nem kamu.
Fogalmam sincs, hogy tud elszámolni vele, de 100%, hogy úgy veszi.
Frontin 0,25 mg.
Nem kábul el tőle meg semmi ilyesmi, csak jobb tőle a kedve meg azt mondja jobban tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!