Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elismerik azt a házasságot,...

Elismerik azt a házasságot, amelyet olyan országban kötök, ahol lehet, de nálunk nem lehet, viszont Uniós ország?

Figyelt kérdés

Azaz:

Spanyolországban egy fiúval megházasodok, teljes jogú házastársak leszünk, na de az Magyarországon minek minősül, ha nálunk nem lehet hímnemű+hímnemű esetben megházasodni?

Elismerik vagy csak élettársi kapcsolattá minősítik nálunk? Mi történik ilyenkor?

2014. máj. 28. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

8-as vagyok, mindig lepontoznak, mert nem nyomatok homofób, rasszista, nőgyűlölő, náci szöveget. :)

Magyar valóság, ez többet árul el az országról, mint bármi.

2014. máj. 30. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha az egyik uniós országban,ottani jogosítvánnyal, bukósisak nélkül 100 km/Ó -val közlekedhetsz,attól még idehaza megbüntetnek.
2014. júl. 5. 16:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, ezért mondom mindig, h ha már Unió, akkor nem ártana egy közös Ptk és egy közös Btk sem, mert csak így lehet garantálni az egységes joggyakorlást, jogértelmezést, stb.

De miért nincs ilyen? Minden uniós ország érdeke lenne sztem.

2014. júl. 6. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:

egységes joggyakorlást, jogértelmezést, stb.

Tehát a-tól-z-ig.Akkor a bank adó,adók,rezsi, mind-mind törvény. Akkor min vitatkoznának,mi támadnának?Miről szólna a kampány,ha mindenhol minden egyforma???

2014. júl. 6. 15:01
 15/17 A kérdező kommentje:
azért nem feltétlenül azt gondolom, hogy a magyar hülyeségek után kellene mennie az Uniónak :D esetleg fordítva már inkább.
2014. júl. 7. 05:59
 16/17 anonim ***** válasza:

a magyar hülyeségek után kellene mennie az Uniónak

Mert máshol, minden nagyon szép,mindennel megvagyok elégedve,fenékig tejfel, minden tökéletes.

2014. júl. 7. 07:49
 17/17 A kérdező kommentje:

neeem, nem ezt mondtam. máshol is vannak igen komoly nehézségek, ott se könnyű megélni, DE legalább az átlag-gondolkodás nem ennyire sötét és korlátolt, az átlagember mentalitása nem ennyire zárt, elutasító, aztán meg ott ha dolgozol, ugyanúgy kimerülsz, csak annyi a különbség, hogy van értelme, mert pénzt is kapsz érte. Nálunk ugyanezt megteheted 70 ezerért mondjuk, és még lakhatási gondjaid is vannak.

Hogyne ... tudom, h egyesek szeretnék még az Uniót is arra kötelezni, hogy menjenek a magyar birkaszellem után, de én azért bízom a józan ítélőképességükben, és azon kívül, hogy a fejüket fogják ennyi hülyeség hallatán, sajnos már nem is röhögnek annyira. Egy időben még csak vicc volt a híres magyar észnélküliség, ma már feladták a harcot, és csak legyintenek. Nos, ez utóbbi sztem a rosszabbik eset.

(azt gondolom, te is lefelejted a gondolkodásodból, hogy a nagymagyarkodás mellett, ha bármi fejlesztés történik, annak nagy %-a uniós pénzből megy ... annak nem vagy ellenére, nyilván)

2014. júl. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!