Zenei fesztiválokra vihetek be gázsprayt? Ki hogy tudja?
Sosem szeretek önvédelmi cucc nélkül menni sehová. Tavalyhoz képest már hordok magamnál önvédelmi eszközöket és jó pár fesztiválon ott leszek az idén (Volt, Sound, Fezen). Ezekre be tudok vinni valahogy gázsprayt? A ruházatomban, a táskámban? Átvizsgálnak mindent és elveszik? Vagy a sprayt nem veszik el? Vagy nincsenek ilyen átvizsgálások?
A legtöbb ilyen helyen szoktam látni olyat, hogy kés áthúzva, vagy pisztoly áthúzva, hogy ilyeneket nem lehet bevinni, de olyat még nem láttam hogy dezodor alakú dolog áthúzva.
Három dologra gondoltam még, de csak abban az esetben, ha átvizsgálják tényleg a ruházatot és a cuccokat is. Szerintetek?
1. Van olyan gázspray aminek a flakonján egy kutya van és Antihund (németül anti kutya) a neve. Persze emberre is jó, de ha észreveszik erre lehet azt mondani hogy csak kutyatámadás ellen van.
2. Felcímkézem a gázspray(ke)t valami másnak és berakom a sima dezodor mellé a táskába. Hátha azt hiszik az is az és beengedik.
3. Beviszek egyet-kettőt az alsógatyámban. Van olyan kicsi méretű, ami csak 10 centi hosszú és 2 centi széles, nagyon kicsi. Oda meg csak nem néznek be, nem tapiznak le ott.
1. Attól még hogy kutya ellen lenne még árthat az embernek is. Ilyen alapon a késre is mondhatod hogy kutya ellen van.
2. Átcímkézni? A biztonságiak sem hülyék.
3. Én már voltam olyan helyen ahol a golyóimat is megnézték hogy kettő van-e.
Köszi, ez már biztatóbb.
Inkább szerintem mindenhová viszek magammal valamilyen 1500 forintos "ócó", de hatékony spray-t. Aztán ha megtalálják/elveszik, nem nagy kár érte, de legalább a semminél több lesz nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!