Igényelhetek valamilyen támogatást ha 18 évesen elküldtek otthoról?
Figyelt kérdés
Egy hete töltöttem be 18. életévem, apámmal soha nem voltam jóban. Négy napja mondta hogy ideje lelépnem mert magát is nehéz eltartania, nemhogy engem. Azóta egy barátomnál élek, próbálok munkát keresni, de egy hónapig legalább túl kellene élnem ameddig nem kapok fizetést.2014. máj. 23. 10:50
2/6 Lumpenproletár válasza:
Isten őrizzen más családjába"beleszólni"de...én azt a fatert azért elővenném. Persze én könnyen beszélek én már nem vagyok 18! De hogy egy apa ilyen legyen...-na"mindegy"nem az én dolgom.
3/6 anonim válasza:
Nem baj, majd a gyerekeivel ő is így fog bánni, hogy azok is ilyenek legyenek, ezzel is növelve a bűnöző réteget.
6/6 anonim válasza:
Konkrétan ilyen támogatási jogcím nincsen, ugyanazok állnak neked is rendelkezésedre, amik bármi másnak.
Keresd fel a helyi családsegítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!