Ha szexelnék egy 14 évessel 20 évesen és később szakítunk, azt mondja hogy megerőszakoltam?
Tegyük fel hogy a szülei kikényszerítik belőle akkor milyen esélyei vannak hogy ártatlanul lesittelnek?
-olvastam hogy pszichológus kikérdezés lesz amitől kiderül az eset (egy 14 éves nem tud olyan jól hazudni, sztem észreveszik)
-testi nyomkeresgélés is lehet de lehet kicsit fájt az illetőnek a szex mert szűk volt, és így mikrórepedések is keletkezhettek. Vagy tegyük fel, hogy felerőszakolnak vmit a csajnak hogy úgy tűnjön mintha megerőszakolták.
Most komolyan ha átmegy a pszichológiai teszten meg a nőgyógyász azt mondja hogy ez erőszakolós gyanús akkor NEKEM ANNYI? Ennyi lenne? Parázom emiatt kicsit azért sem merek nagyon összejönni egy 14-15 évessel. De akárhányéves kamuzhat erről, és ha jól csinálja akkor ártatlanok kerülhetnek börtönbe.
Bár lehet ha pettingnél maradok akkor nehezebb bizonyítani.
Kérdést és kommenteket látva arra gondoltam én is, hogy beírok egy olyat, hogy "Feltételezzük fel, hogy pedofil vagy, akaszd fel magad, társadalomnak is jót teszel", de inkább segítek.
Könyörgöm kérdező, áruld már el, hogy mi tetszik egy 14 éves fruskában, aki gyakorlatilag tényleg egy általános iskolás? Gyerekesebbek, hisztisebbek, többet picsognak az idősebb korosztálynál, még normális témákról se lehet velük elbeszélgetni, valszeg több nyűg lenne velük, mint egy normális korosztálybelivel (szülők befolyása, szexualitás). 20 évesként nem normális ábrándozni róluk, mert AGYILAG még gyerekek, hiába érnek fizikailag korábban.
Tapasztalatból mondok valamit: 20-21 éves kor egy átkos kor egy férfinak. Várj 22-ig, sportolj és növessz valami borostát. Akkor tudsz fogni magadnak egy normális 18-20 évest, aki nem foglalt. Ha ez nem megy, egy rakás leírás van neten még angolul is, például Michael Pilinsky "Without Embarrasment" című könyve is fenn van valahol PDF-ben.
Ha meg azért ábrándozna valaki róluk, mert "milyen jó zsenge testük van", akkor az meg gondolja magát az apja helyébe. Ha ez nem megy, hajtson végre magán eutanáziát, mert megbukott a méltó emberi életnek a tesztjén.
Igen, középkorban 14 évesen házasodtak a lányok. Abban a korban az ürülékkel teli edényeket meg az utcára öntöttük ki, az is milyen jó volt már.
Kérdésre válaszolva: igen, van esély, sokan ültek már ilyenek miatt ártatlanul.
ő biztos nem perelgetne. meg kizárt hogy megtörténjen, ha nem fekszem le vele csak max petting.
Am tom hogy 14 évessel nem kéne kezdenem de egyrészt kíváncsi vagyok mert később úgyse lesz alkalmam fiatal lánykára. DE leginkább egyedül érzem magam és jól esik az érdeklődése :( Sajna jól esik nagyon... meg közös téma is akad, főleg hogy állandóan beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!