Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mik a torvenyeg jelenleg?...

Mik a torvenyeg jelenleg? (bov lent)

Figyelt kérdés
16 evesen mihez van joga a gyermeknek? Mi tortenik ha elszokik otthonrol?

2014. máj. 16. 15:01
 1/6 kovpet ***** válasza:

Ha elszökik, akkor vagy a rendőrség viszi haza (szállítási díj fejében) vagy hazamegy magától, ha már nagyon éhes lesz és fázik.

Rosszabb esetben elrabolják.

Ha kilátástalan a helyzet, akkor a gyámügyhöz fordulj, ne az utcára menj.

2014. máj. 16. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha leírod, mi a helyzet, megfelelő helyesírással és magyarsággal, akkor tudnék pontosat mondani!
2014. máj. 16. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Az elsonek koszonom a valaszat! Kedves masodik nem tudom mi a bajod a helyesirasommal es a magyarsaggal de le is szarom ezert kar volt ide írnod! Elsonek meg annyit hogy nem rolam van szo :)
2014. máj. 17. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg sokat segítene, ha tudnánk, miről van szó, így nehéz megmondani, milyen jogi lehetőségeid vannak.
2014. máj. 17. 08:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Ismerosom el szeretne szokni otthonrol a baratnojehez es felek hogy mi fog tortenni ennyi a tortenet!
2014. máj. 17. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem találják otthon a szülei, és felhívják a rendőrséget, akkor - én így tudom, de ez nem biztos - kiskorúként azonnal eltűnt személyként kezelik, és elkezdik keresni. Nyilván a barátnője felé fogják először.

Ha elkapja a rendőr, hazaviszi, és lesz egy naaaagy ejnyebejnye. Ha nem kapja el a rendőr, csak a barátnője szülei, abból nagyobb ejnyebejnye lesz.

Namost: ha nem veszik észre, hogy nincs otthon, és nem kapja el sem a rendőr, sem a szülők, lesz egy nagy... ;)

2014. máj. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!