Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 25 év alatti pályakezdő utáni...

25 év alatti pályakezdő utáni kérelem (több lent)?

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem az első munkahelyemre és szóltak, hogy kérjek a NAV-tól papírt arról, hogy 25 év alatti pályakezdő vagyok. Egy részét nekem kell kitöltenem, de van, amit a munkáltatónak, igaz? Tehát kikérem a NAV-tól, beviszem a munkahelyemre, ahol kitöltik, utána vissza kell vinnem a NAV-hoz és aztán kapom meg az igazolást vagy micsodát, amit vissza kell vinnem a munkahelyemre? Az baj, ha ezt a papírt csak azután adom le a munkáltatómnál, miután munkába álltam?

2014. máj. 16. 11:14
 1/3 Lumpenproletár ***** válasza:
0%
Bár tudná az ember hogy a Tisztelt kérdező miért nem ott kérdezősködik ahol szóltak neki hogy kérjen a NAV-tól papírt arról hogy...stb...stb.
2014. máj. 16. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyéb okoskodás...? -__-
2014. máj. 16. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom a szochó kedvezményre gondolsz. Először bemész a Navhoz, mondod mit szeretnél, ők kiállítanak egy igazolást. Viszed a végzettségedről a papírt, Diploma, hogy mikor végeztél stb. Ott kiállítanak egy papírt, hogy a rendszer szerint még nem volt munkahelyed. Ezzel elmész a munkáltatódhoz. Ő kitölti az ő részét, de azzal nem kell visszamenned sehová.

A munkáltatód csak azután tudja igénybe venni utánad a kedvezményt, hogy beviszed neki ezt az igazolást.

2014. máj. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!