Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nevelőtiszt szeretnék lenni a...

Nevelőtiszt szeretnék lenni a bv-nél. Mi a véleményetek? Van valakinek ilyen foglalkozása? Elmondaná konkrétan a dolgokat? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nevelőtiszt vagy smasszer? Mert nem mindegy! Smasszer ügyben tudok segíteni, a párom is ott dolgozik.

A nevelőtisztnek más a munkája a börtönben.

2010. márc. 11. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Nevelőtiszt! Talán tud a párod is mondani néhány dolgot! Köszönöm!!
2010. márc. 13. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A nevelőtiszt feladata, hogy az elítéltet úgymond "gondozza", tehát az ügyes bajos dolgait intézi, mint pl. hivatalos papírok, orvosi papírok, kapcsolattartás és hasonlók. Kicsit beszélget vele, tanácsot ad neki, viszont fegyvert nem viselhet. Minimum főiskolai végzettség kell.

Az előző válaszoló voltam, a páromat kérdeztem meg.

Szép napot!

2010. márc. 30. 10:32
 4/6 anonim válasza:
Azt megkérdeznéd a párodtól hogy kb mennyit keres nettóban egy nevelőtiszt? előre is köszönöm
2010. dec. 28. 14:04
 5/6 Rakat válasza:

Szia!

Ha jól tudom, nettó 160-170 ezer forint körül kapnak a nevelőtisztek.

2011. ápr. 21. 08:07
 6/6 Rakat válasza:
Bocs azt elfelejtettem, hogy különbséget kell tenni nevelőtiszt és nevelő között. A nevelőtiszt azt jelenti, hogy hivatásos vagy, a nettó 160 ezer arra vonatkozik. Lehetsz nevelő közalkalmazottként is, ez esetben a közalkalmazotti bértábla az irányadó, a legtöbb esetben ez kevesebb mint a tiszti fizetés, viszont munkába állásod előtt, valamint azt követően évente nincs szükség erőnléti, orvosi, pszichikai felmérőkön való megfelelésre, míg tisztként tudtommal ez feltétel.
2011. ápr. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!