Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor fogják Magyarországon...

Mikor fogják Magyarországon eltörölni végre az "anyja neve" rubrikát (értsd: mindenféle hivatalos okmányból)?

Figyelt kérdés
Mikor jut el a magyar törvényalkotás addig, hogy ezt végleg eltörölje, pl. jogharmonizáció címén?

#törlés #jogharmonizáció #anya neve #civilizált országok
2014. máj. 13. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező meg van kergülve. Majd raknak chipet a bőröd alá aztán a nevedet sem kell leírnod.
2014. máj. 13. 14:09
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Már leírták, ahhoz kell, hogy beazonosítsanak.

Volt már ilyen eset a hírekben, hogy valaki más helyett került bajba, mert a nevük és a születési idejük is ugyanaz volt :)

2014. máj. 13. 14:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak a kérdésre tessék válaszolni.
2014. máj. 13. 14:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Az egyetlen normális, gondolkodó válaszadónak megköszönöm a választ. A továbbiaknak nem kérek több választ, mert sem személyeskedésre, sem mocskoláódásokra nem vagyok kíváncsi.

Köszönöm.

2014. máj. 13. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Egy élmény lehet veled beszélgetni, kedves kérdező. :)

Feldobsz egy kérdést, amivel kvázi hangot adsz majdhogy' nem felháborodott véleményednek, hogy el kellene már törölni ezt az orbitális f*****ot, és az egyetlen érved az, hogy "mert Németországban sem kérik".

Lenyűgöző.... egyszerűen lenyűgöző!!! :D

2014. máj. 13. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

1. A jogharmonizáció tök mást jelent, nem értem, hogy jön ide, szóval nem kellett volna nekiesned annak, aki kérdezte.

2. Az anyja neve rubrika az összetéveszthetőséget igyekszik minimálisra csökkenteni

3. Bunkó vagy.

2014. máj. 13. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
jah németországban meg ha jol tudom az is bele vanirva a személyi igazolvanyodba h milyen szinü a szemed, sok okmányban meg nyilvan van tartva h milyen vallásu vagy ...ugy hogy sztem inkább hagyjuk németországot...
2014. máj. 13. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel mit nem kérnek germánisztánban!
2014. máj. 13. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
meg fogsz lepődni, de történtek még letartóztatások is csak azért, mert akár a 3 adat is egyezett, azaz 3 db Szabó József született ugyan azon napon és ugyan azon "anyja névvel". Aztán jól megszívták, mert ült az illető két napot, mire kiderült, hogy nem is őt keresték. Úgyh a 3 adat is kevés nagyon sokszor, hidd el!
2014. jún. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!